Restaurant
De Schippersbeurs was altijd een plek waar producten en mensen samenkwamen. Die invloed proef je in onze keuken. Eerlijke, zorgvuldig geselecteerde producten en wereldse smaken sieren onze kaart, geïnspireerd door levendige steden van over heel de wereld, en gecreëerd door chef Andy Decremer.
Wilt u graag zelf proeven van de ervaring in Fiera? Boek uw tafel voor lunch of diner.
Fiera brengt een pure keuken: herkenbare ingrediënten in lichte en gezonde gerechten, met invloeden van over heel de wereld.
Voorgerechten
Lima x Ceviche 31
Zeebaars - leche de tigre -radijs - chili - munt - rode ui
Piemonte x Bresaola 24
piadina - rode ui - basilicum - oude pecorino - extra vierge
Rome x Vitello 29
Ansjovis - oude parmezaan - tonijn crème - extra vierge
Gent x Paling 37
In ‘t groen - licht gerookt – praline - zure room - brioche
Zeebrugge x Garnaalkroket 27
Handgerold - remoulade - bio citroen - peterselie
Cordoba x Gamba 32
Tom kha kung - kokos - limoen - shiitake - galangal
Firenze x Burrata 25
Foccacia - tomaten fondue – artisjok - gordal olijf
Amsterdam x Beetroot 19
gerookt - brioche - rode ui - witte kool - pecorino
Marseille x Artisjok 16
Met Franse dip
Fiera biedt een unieke restaurant- en barbeleving waar een eerlijke keuken
en authentieke gastvrijheid centraal staan.
Hoofdgerechten
Dublin x Herford 54
Ossenhaas - "Rossini" - brioche - foie - truffel - Madeira
Ottawa x Kreeft 56
Linguini – sage butter – tomato fondue
Oostende x Kabeljauw 42
Aardappelmousseline - jonge spinazie - beurre blanc - handgepelde grijze garnalen
Florence x Pappardelle 41
Champignon - herfsttruffel - duxelles - parmezaan
Buenos Aires x Bavette 58
Wagyu – archiduc – kropsla - verse friet
Montevideo x UMI 52
chimichurri style - roots - oregano - savora - jus
Paris x Steak Tartaar 33
Kropsla - handgesneden friet
Split x Corvina 44
fregola - vadouvan - chorizo - doperwt - mange tout
Mérida x Chili sin carne 24
kidney beans - zure room - maïs
Desserten
Fiera x Dame Blanche 16
Vanille - chocolade - specerijen
Parijs x Millefeuille 18
Framboos - rozenwater - lavendelhoning - pistache - atsina
Havana x The Cuban Sigar 18
Ananas - drop - luchtige mousse - single malt
Antwerp x Cheese selection by Van Tricht 21
Winter “jam” – Ivan’s brioche
Amalfi x Colonel 19
Amalfi citroen - Chili - meringue - grey goose
Venetië x Tiramisu 15
Amaretto – mascarpone
Melbourne x Carrot 17
carrot cake - pecan glace - saffraan ijs - bloedsinaas
Tasteful Encounters
Dit menu met wereldse smaken en seizoensproducten, gecreëerd door chef Andy Decremer, vormt de perfecte introductie tot de Fiera keuken. Ontdek ons even heerlijk plant-based menu hier.
Tasteful Encounters Dinner – Starting from 18h00
4 courses € 76
*5 courses € 87
Fiera Lunch
2 gangen € 42 (enkel door de week)
3 gangen € 53
4 gangen € 63
Tasteful Encounters #3
Bresaola – piadina – red onion – basil – aged pecorino – extra virgin
Gamba – tom kha kung – coconut – lime – shiitake – galangal
*Wagyu – stew – silver onion – cèpes – pommes pailles
UMI – chimichurri style – roots – oregano – savora – gravy
of
Corvina – fregola – vadouvan – chorizo – green pea – mange tout
Carrot – carrot cake – pecan glace – saffron ice cream – blood orange