Fiera - Experience our pure cuisine with influences from all over the world
We are Fiera

Restaurant

De Schippersbeurs was altijd een plek waar producten en mensen samenkwamen. Die invloed proef je in onze keuken. Eerlijke, zorgvuldig geselecteerde producten en wereldse smaken sieren onze kaart, geïnspireerd door levendige steden van over heel de wereld, en gecreëerd door chefs Andy De Cremer en Davide Mazzoni.

Wil je graag zelf proeven van de ervaring in Fiera? Boek je tafel voor lunch of diner.

Reserveer hier

Fiera brengt een pure keuken: herkenbare ingrediënten in lichte en gezonde gerechten, met invloeden van over heel de wereld.

Restaurant

Starters

Milano x Burrata 19
crunch - basilicum olie - gerookte tomaat

Antwerpen x Coeur De Boeuf 15,50
Licht gepekelde groenten - tomatenbouillon

Beirut x Aubergine  19
Baba ganoush - feta - gerookte crème - amandel

Cadiz x Gamba 27
akelei - limoenboter

Oslo x Salmon 19
Huisgerookte zalm - venkel - limoen - wasabi

Lima x Ceviche 23
zeebaars - leche de tigre - radijs - komkommer

Oostende – garnaalkroket 19
handgepelde garnalen – saffraan aïoli - gebrande citroen

About Fiera

Fiera biedt een unieke restaurant- en barbeleving waar een eerlijke keuken en all-day hospitality centraal staan

Hoofdgerechten

Paris x Beef Tartar 28
Handgesneden friet - kropsla - Franse vinaigrette - sjalot confit

Long Beach x Kreeft 42
linguine - tomatenfondue

Buenos Aires x Wagyu Bavette 47
Gekonfijte aardappel - bordelaise - wortel

Florence – Truffle Pasta 35
zomertruffel - paddenstoel - espuma - peterselie

Ostend x Cod 35
beurre blanc - aardappelmousseline - jonge spinazie - hand gepelde garnalen - dragonolie

Napoli – Ravioli 27
ossenstaart - beukenzwam - beurre noisette - ricotta

Fiera

Desserts

Havana x The Cuban Cigar 14
BBQ ananas - ganache - kokosnoot

Paris – Millefeuille 14
Framboos - rozenwater - lavendelhoning - citroen cress

Fiera x Dame Blanche  14
vanille - chocolade - kruiden

Moskou x Pavlova 14
Rood fruit – passievrucht- oranje bloesem- pistache
(Plantbased)

Venice x Tiramisu 14
amaretto – mascarpone

Cheese Platter by Van Tricht 19
rabarbercompôte - brioche

Fiera

Tasteful Encounters

Dit menu met wereldse smaken en seizoensgebonden producten vormt de perfecte introductie tot de keuken van Fiera. Chefs Andy Decremer en Davide Mazzoni nemen je mee op een culinaire reis langs de steden die hen inspireren. Vegetarische en vegan alternatieven zijn verkrijgbaar en overheerlijk.

Tasteful Encounters Dinner
4 courses € 65
5 courses € 79

Tasteful Encounters Lunch
2 courses € 39

Fiera
Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe menu's, evenementen en ander Fiera-nieuws? Schrijf u in op onze nieuwsbrief.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
NL