Restaurant
De Schippersbeurs was altijd een plek waar producten en mensen samenkwamen. Die invloed proef je in onze keuken. Eerlijke, zorgvuldig geselecteerde producten en wereldse smaken sieren onze kaart, geïnspireerd door levendige steden van over heel de wereld, en gecreëerd door chef Andy Decremer.
Wilt u graag zelf proeven van de ervaring in Fiera? Boek uw tafel voor lunch of diner.
Fiera brengt een pure keuken: herkenbare ingrediënten in lichte en gezonde gerechten, met invloeden van over heel de wereld.

Voorgerechten
Lima x Ceviche 31
Zeebaars - leche de tigre - radijs - chili - munt- rode ui
Rome x Vitello 29
Ansjovis - oude parmezaan - tonijn crème - extra vierge
Gent x Paling 37
In ‘t groen - licht gerookt – praline - zure room - brioche
Zeebrugge x Garnaalkroket 25
Handgerold - remoulade - bio citroen - peterselie
Saint-Brieuc x Sint-Jacobs 36
Carpaccio – Hijiki - ponzu - tombourie
Bari x Burrata 25
Foccacia - tomaten fondue – artisjok - gordal olijf
Calais x Langoustine 39
Kafir - lamsoor – dragon - brunoise
Herk-de-Stad x Asperge 29
Tuinboon - korenaar – verveine - gerookt eigeel
Paris x Steak Tartare 35
Baby kreeft - bearnaise – cressonette

Fiera biedt een unieke restaurant- en barbeleving waar een eerlijke keuken
en authentieke gastvrijheid centraal staan.
Hoofdgerechten
Lyon x Kalf 38
Filet - wang – aubergine – caponata - asperge - jus corsè
Calais x Noordzeekreeft 54
Open ravioli - brunoise - verbena - jus van langoustine
Oostende x Kabeljauw 42
Aardappelmousseline - jonge spinazie - beurre blanc - handgepelde grijze garnalen
Florence x Pappardelle 41
Beukenzwam - zomertruffel - duxelles - parmezaan
Montevideo x UMI Bavette 38
Chimichurri - pommes neuf - kimchi sla hart
Texas x Onglet 38
Chimichurri - pommes neuf - kimchi sla hart
Piemonte x risotto ‘Prima Vera’ 33
Salie – zomergroen - citroen confit - ricotta salata
Paris x Steak Tartare 33
Kropsla - handgesneden friet
Deluxe: kreeft - bearnaise / Supplement: 25
Canterbury x Lotte 36
Boterboon - pommes chateau - korenaar - graanmosterd - kalfsjus
Herk-de-Stad x Asperge 37
Tuinboon- crème van eigeel - verveine - kasteel aardappel

Desserten
Fiera x Dame Blanche 16
Vanille - chocolade - specerijen
Parijs x Millefeuille 18
Framboos - rozenwater - lavendelhoning - pistache - atsina
Havana x The Cuban Sigar 18
Ananas - drop - luchtige mousse - singel malt
Antwerp x Cheese selection by Van Tricht 21
Summer “jam” – Ivan’s brioche
Amalfi x Colonel 19
Amalfi citroen - Chili - meringue - grey goose
Venetië x Tiramisu 15
Amaretto – mascarpone

Tasteful Encounters
Dit menu met wereldse smaken en seizoensproducten, gecreëerd door chef Andy Decremer, vormt de perfecte introductie tot de Fiera keuken. Ontdek ons even heerlijk plant-based menu hier.
Tasteful Encounters Dinner – Starting from 18h00
4 gangen € 72
*5 gangen € 83
Fiera Lunch
2 gangen € 42 (enkel door de week)
3 gangen € 53
4 gangen € 63

Tasteful Encounters #06
Burrata - tomaten fondue - konings olijf - pane carasau
Vitello ‘Millefeuille’ - oude parmezaan - crispy kappers - daslook bloem
Langoustine - lamsoor - chimichurri boter - kafir
‘UMI‘ bavette - asperge - girolles - geplette aardappel - crème van tuinboon
Of
Lotte - korenaar - pommes chateau - boterboon - borlotti - graanmosterd
Cheesecake - aardbei - basilicum - citrus - rookpoeder
