Restaurant
De Schippersbeurs was altijd een plek waar producten en mensen samenkwamen. Die invloed proef je in onze keuken. Eerlijke, zorgvuldig geselecteerde producten en wereldse smaken sieren onze kaart, geïnspireerd door levendige steden van over heel de wereld, en gecreëerd door chef Andy Decremer.
Wilt u graag zelf proeven van de ervaring in Fiera? Boek uw tafel voor lunch of diner.
Fiera brengt een pure keuken: herkenbare ingrediënten in lichte en gezonde gerechten, met invloeden van over heel de wereld.

Voorgerechten
Lima x Ceviche 31
Sea bass – leche de tigre – radison – chili – mint – red onion
Bretagne x Sint-jakobsvruchten 37
"In de schelp - kaffir - chili knoflook glacée - sinaasappel
Rome x Vitello 29
Ansjovis - oude parmezaan - tonijn crème - extra vierge
Ghent x Eel 37
In ‘t groen - licht gerookt – praline - zure room - brioche
Zeebrugge x Garnaalkroket 27
Handgerold - remoulade - bio citroen - peterselie
Valletta x Tuna 37
Ponzu - watermeloen - nori
Aqtua x Caviar Gold 58
Pommes Anna - kreeft - mango - kervel
Marseille x Artisjok 17
Met Franse dip

Fiera biedt een unieke restaurant- en barbeleving waar een eerlijke keuken
en authentieke gastvrijheid centraal staan.
Hoofdgerechten
Dublin x Filet Pur 53
Tomaten salade - handgesneden friet - porto of peper saus
Ottawa x Kreeft 59
1/2 kreeft - linguini - pompoen - stracciatella - kruiden schuim
Oostende x Kabeljauw 46
Aardappelmousseline - jonge spinazie - beurre blanc - handgepelde grijze garnalen
Florence x Pappardelle 41 41
Champignon - zomertruffel - duxelles - parmezaan
Brisbane x Wagyu F4 BMS9+ 97
Contrefilet – “roots” – hasselback potato – sjalot
Bologna x Chianina 51
Tagliata style – pommes fondant – confit tomato – parmesan espuma – bimi
Paris x Steak Tartaar 35
Kropsla - handgesneden friet
Cadiz x Zeebaars 45
Venkel - pommes chateaux - ratatouille - strandkrabben jus

Desserten
Fiera x Dame Blanche 16
Vanille - chocolade - specerijen
Parijs x Millefeuille 18
Framboos - rozenwater - lavendelhoning - pistache - atsina
Havana x The Cuban Sigar 18
Ananas - drop - luchtige mousse - single malt
Arras x Cheese Selection 27
Homemade brioche – van Tricht – honeycomb – mostarda
Amalfi x Colonel 19
Amalfi citroen - Chili - meringue - grey goose
Venetië x Tiramisu 15
Amaretto – mascarpone
Manhattan x Perzik 19
Cheesecake - hazelnoot - witte perzik sorbet - verveine

Tasteful Encounters
Dit menu met wereldse smaken en seizoensproducten, gecreëerd door chef Andy Decremer, vormt de perfecte introductie tot de Fiera keuken. Ontdek ons even heerlijk plant-based menu hier.
Tasteful Encounters Dinner – Starting from 18h00
4 courses € 76
*5 courses € 87
Fiera Lunch
2 gangen € 42 (enkel door de week)
3 gangen € 53
4 gangen € 63

Tasteful Encounters #05
Tonijn - watermeloen - ponzu - sesam
Stracciatella - Mortadella - pistache - granaatappel - pane carasau
Morilles - conchiglie - beukenzwam - chilli - truffel boter
Diamanthaas - Wortel - olijfolie puree - snijbonen - gebrande kippenjus
of
Zeebaars - Venkel - pommes chateaux - ratatouille - strandkrabben jus
Cheesecake - hazelnoot - witte perzik sorbet - verveine
