Restaurant
De Schippersbeurs was altijd een plek waar producten en mensen samenkwamen. Die invloed proef je in onze keuken. Eerlijke, zorgvuldig geselecteerde producten en wereldse smaken sieren onze kaart, geïnspireerd door levendige steden van over heel de wereld, en gecreëerd door chef Andy Decremer.
Wilt u graag zelf proeven van de ervaring in Fiera? Boek uw tafel voor lunch of diner.
Fiera brengt een pure keuken: herkenbare ingrediënten in lichte en gezonde gerechten, met invloeden van over heel de wereld.

Voorgerechten
Lima x Ceviche 31
Zeebaars - leche de tigre - radijs - chili - munt- rode ui
Rome x Vitello 29
Ansjovis - oude parmezaan - tonijn crème - extra vierge
Gent x Paling 37
In ‘t groen - licht gerookt – praline - zure room - brioche
Zeebrugge x Garnaalkroket 25
Handgerold - remoulade - bio citroen - peterselie
Saint-Brieuc x Sint-Jacobs 36
Carpaccio – Hijiki - ponzu - tombourie
Bari x Burrata 25
Foccacia - tomaten fondue – artisjok - gordal olijf
Normandië x Langoustine 36
Bouillabaisse - rouille - aardappel - bronze venkel
Marseille x Artisjok 16
Met Franse dip

Fiera biedt een unieke restaurant- en barbeleving waar een eerlijke keuken
en authentieke gastvrijheid centraal staan.
Hoofdgerechten
Montevideo x UMI Bavette 43
Amandelpuree - spruit - knolseldercrème - zachte mosterdjus
Calais x Noordzeekreeft 54
Conchiglioni - courgette - salieboter - gerookt melkschuim
Oostende x Kabeljauw 42
Aardappelmousseline - jonge spinazie - beurre blanc - handgepelde grijze garnalen
Florence x Pappardelle 41
Champignon - herfsttruffel - duxelles - parmezaan
Dublin x Hertenkalf 45
Ratte aardappel - spruit - witloof - veenbes - fine champagne
Paris x Steak Tartare 33
Kropsla - handgesneden friet
Kopenhagen x Vlaswijting 41
Mousseline - courgette - lente ui - gerookte beurre blanc
Marrakech x Bloemkool 29
Fregola - courgette - vadouvan - rode curry

Desserten
Fiera x Dame Blanche 16
Vanille - chocolade - specerijen
Parijs x Millefeuille 18
Framboos - rozenwater - lavendelhoning - pistache - atsina
Havana x The Cuban Sigar 18
Ananas - drop - luchtige mousse - single malt
Antwerp x Cheese selection by Van Tricht 21
Summer “jam” – Ivan’s brioche
Amalfi x Colonel 19
Amalfi citroen - Chili - meringue - grey goose
Venetië x Tiramisu 15
Amaretto – mascarpone
Haspengouwen x Peer 17
chocolade - hazelnoot - Poire Williams

Tasteful Encounters
Dit menu met wereldse smaken en seizoensproducten, gecreëerd door chef Andy Decremer, vormt de perfecte introductie tot de Fiera keuken. Ontdek ons even heerlijk plant-based menu hier.
Tasteful Encounters Dinner – Starting from 18h00
4 gangen € 72
*5 gangen € 83
Fiera Lunch
2 gangen € 42 (enkel door de week)
3 gangen € 53
4 gangen € 63

Tasteful Encounters #11
Hert - tataki style - witte soja - corn - limoengras
Langoustine - bouillabaisse - rouille - aardappelconfit - bronze venkel
* Picanha "Enigma" - faux gras - pecan - jus van ceppes - grissini
UMI Bavette - amandelpuree - spruit - knolseldercrème - zachte mosterdsaus
Of
Vlaswijting - mousseline - gerookte beurre blanc - courgette - lente ui
Peer - chocolade - hazelnoot - Poire Williams
