Fiera - Experience our pure cuisine with influences from all over the world
We are Fiera

Restaurant

De Schippersbeurs was altijd een plek waar producten en mensen samenkwamen. Die invloed proef je in onze keuken. Eerlijke, zorgvuldig geselecteerde producten en wereldse smaken sieren onze kaart, geïnspireerd door levendige steden van over heel de wereld, en gecreëerd door chef Andy Decremer.

Wilt u graag zelf proeven van de ervaring in Fiera? Boek uw tafel voor lunch of diner.

Reserveer hier

Fiera brengt een pure keuken: herkenbare ingrediënten in lichte en gezonde gerechten, met invloeden van over heel de wereld.

Restaurant

Voorgerechten

Lima x Ceviche 31
Sea bass – leche de tigre – radison – chili – mint – red onion

Bretagne x Sint-jakobsvruchten 31
Jerusalem artichoke – crisps – sour cream – spring onion

Rome x Vitello 29
Ansjovis - oude parmezaan - tonijn crème - extra vierge 

Gent x Paling 37
In ‘t groen - licht gerookt – praline - zure room - brioche

Zeebrugge x Garnaalkroket 27
Handgerold - remoulade - bio citroen - peterselie 

Dordogne x Ganzenlever 33
Gebakken - brioche - ananas - yuzu karamel - zoethout

Saroma x Wagyu 54
Kort gebakken - crispy ui - wafu saus - truffel

Marseille x Artisjok 16
Met Franse dip

Yerseke x Oysters 21
Zeeuwse creuse 000 - 3 stuks

About Fiera

Fiera biedt een unieke restaurant- en barbeleving waar een eerlijke keuken

en authentieke gastvrijheid centraal staan.

Hoofdgerechten

Cornwall x Herford 54
Ossenhaas - beukenzwam - krieltje - sjalot confit - gebroken pepersaus

Ottawa x Kreeft 59
Linguini - pompoen - stracciatella - kruiden schuim

Oostende x Kabeljauw 46
Aardappelmousseline - jonge spinazie - beurre blanc - handgepelde grijze garnalen

Florence x Pappardelle 41
Champignon - zomertruffel - duxelles - parmezaan

Glasgow x Tarbot 63
Gevulde groene kool - aardappel mousseline - dijonaise saus

Auckland x Hertenkalf 47
Filet - oesterzwam - gratin - rozemarijn - knolselder - jus

Paris x Steak Tartaar 33
Kropsla - handgesneden friet

Anjou x Duif 57
Wortel - pompoen - kumquat - spice jus - nems - kroket

Fiera

Desserten

Fiera x Dame Blanche 16
Vanille - chocolade - specerijen

Parijs x Millefeuille 18
Framboos - rozenwater - lavendelhoning - pistache - atsina

Havana x The Cuban Sigar 18
Ananas - drop - luchtige mousse - single malt

Seine – et – Marne x Coulommiers 21
Truffel honing - radicchio - brioche

Amalfi x Colonel 19
Amalfi citroen - Chili - meringue - grey goose

Venetië x Tiramisu 15
Amaretto – mascarpone

Dublin x Irish Coffee 17
Cake - koffie ijs - whisky gelei - kroepoek - melkschuim

Fiera

Tasteful Encounters

Dit menu met wereldse smaken en seizoensproducten, gecreëerd door chef Andy Decremer, vormt de perfecte introductie tot de Fiera keuken. Ontdek ons even heerlijk plant-based menu hier.

Tasteful Encounters Dinner – Starting from 18h00
4 courses € 76
*5 courses € 87

Fiera Lunch
2 gangen € 42 (enkel door de week)
3 gangen € 53
4 gangen € 63

 

Fiera

Tasteful Encounters #9

Zalm - Red label - ceviche style - passievrucht - kumquat

Poulet de Bresse - pindasaus - shiso green - kokos

*Zeeuwe Mossel - Cajun boter - tomatenwater - lente-ui - verse friet - limoen mayonaise

Texel lam - kroontje - spicy carrot - zwezerik kroket - gratin - jus corsé

of

Zeebaars - risotto - groene asperge - hazelnoot - tuinrkuiden olie

Cake - koffie ijs - whisky gelei - kroepoek - melkschuim

Fiera
Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe menu's, evenementen en ander Fiera-nieuws? Schrijf u in op onze nieuwsbrief.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
NL