Fiera - Experience our pure cuisine with influences from all over the world
We are Fiera

Restaurant

De Schippersbeurs was altijd een plek waar producten en mensen samenkwamen. Die invloed proeft u in onze keuken. Eerlijke, zorgvuldig geselecteerde producten en wereldse smaken sieren onze kaart, geïnspireerd door levendige steden van over heel de wereld, en gecreëerd door chefs Andy De Cremer en Davide Mazzoni.

Wilt u graag zelf proeven van de ervaring in Fiera? Boek uw tafel voor lunch of diner.

Reserveer hier

Fiera brengt een pure keuken: herkenbare ingrediënten in lichte en gezonde gerechten, met invloeden van over heel de wereld.

Restaurant

Voorgerechten

Rome x Vitello 23
Tonijn mayo- kapperappel - parmezaan- hazelnoot krokant

Cadiz x Gamba 29
Koolrabi - zwarte look - limoenboter - zalmeitjes

Lima x Ceviche 26
Zeebaars - leche de tigre - radijs - chili - munt- rode ui

Oslo x Zalm 21
Huis gemarineerde zalm - venkel - dille - limoen - wasabi

Oostende x Garnaalkroket 21
Handgepelde garnalen – saffraan aïoli - gebrande citroen

Beirut x Aubergine 19
Baba ganoush - feta - gerookte crème - amandel

Orléans x Brioche Champignons 22
Brioche - boschampignons à la crème - truffel duxelles - ricotta

Genua x Risotto 24
Sint Jacobsnoot - broccoli - crispy ui - pistache

About Fiera

Fiera biedt een unieke restaurant- en barbeleving waar een eerlijke keuken

en authentieke gastvrijheid centraal staan.

Hoofdgerechten

Parijs x Steak Tartaar 29
Handgesneden friet - kropsla - Franse vinaigrette - sjalot confit

Long Beach x Kreeft 46
Tagliolini - basilicum - jus van kerstomaat - extra vierge

Buenos Aires x Wagyu Bavette 52
Crème van bloemkool - jonge wortel - roseval

Oostende x Kabeljauw 38
Beurre blanc - aardappel mousseline - jonge spinazie - handgepelde garnalen - dragonolie

Firenze x Truffelpasta 38
Zomertruffel - Champignon - espuma - peterselie

Anjou x Duif 38
Pompoen gratin - bloemkool - crème - citrouille - jus de carcasse met vijgen

Ottawa x Faux gras 26
Topinamboer - schorseneren - krokante boerenkool - chimichurri

Fiera

Desserten

Havana x The Cuban Cigar 15
BBQ ananas - ganache - kokosnoot

Parijs x Millefeuille 15
Framboos - rozenwater - lavendelhoning - lemon cress

Barcelona x Crema Catalana 13
Sinaasappel (plant based)

Fiera x Dame Blanche  15
Vanille - chocolade - specerijen

Venetië x Tiramisu 15
Amaretto – mascarpone

Cheese Selection by Van Tricht 19
Compote van rijpe tomaat- brioche

Fiera

Tasteful Encounters

Dit menu met wereldse smaken en seizoensproducten, gecreëerd door chefs Andy De Cremer en Davide Mazzoni, vormt de perfecte introductie tot de Fiera keuken. Ontdek ons al even heerlijke plant based menu hier.

Tasteful Encounters Dinner – Starting from 18h00
4 gangen € 69
*5 gangen € 79

Fiera Lunch
2 gangen € 39
3 gangen € 49

Fiera

Tasteful Encounters mei

Vitello Fiera - rucola - parmezaan - brioche - tonijn - hazelnoot 

Sint-Jakobsvrucht - vichyssoise - BBQ witte en groene asperge - courgettebloem 

*Pomme Moscovite - Royal Belgian kaviaar - zure room 

Dorade -handgerolde couscous - gesmolten tomaat - Massaman - bimi 

Of

Ocean Beef Entrecote - lentegroen - chimichurri - crème van doperwt - pomme parisienne 

Perzik “Mediterraans” - dark Belgian Chocolate - kamille - aardbeienijs 

Fiera
Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe menu's, evenementen en ander Fiera-nieuws? Schrijf u in op onze nieuwsbrief.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
NL