Fiera - Experience our pure cuisine with influences from all over the world
We are Fiera

Restaurant

De Schippersbeurs was altijd een plek waar producten en mensen samenkwamen. Die invloed proef je in onze keuken. Eerlijke, zorgvuldig geselecteerde producten en wereldse smaken sieren onze kaart, geïnspireerd door levendige steden van over heel de wereld, en gecreëerd door chef Andy Decremer.

Wilt u graag zelf proeven van de ervaring in Fiera? Boek uw tafel voor lunch of diner.

Reserveer hier

Fiera brengt een pure keuken: herkenbare ingrediënten in lichte en gezonde gerechten, met invloeden van over heel de wereld.

Restaurant

Voorgerechten

Lima x Ceviche 31
Zeebaars - leche de tigre - radijs - chili - munt- rode ui 

Rome x Vitello 29
Ansjovis - oude parmezaan - tonijn crème - extra vierge 

Gent x Paling 37
In ‘t groen - licht gerookt – praline - zure room - brioche

Zeebrugge x Garnaalkroket 25
Handgerold - remoulade - bio citroen - peterselie 

Saint-Brieuc x Sint-Jacobs 36
Carpaccio – Hijiki - ponzu - tombourie

Bari x Burrata 25
Foccacia - tomaten fondue – artisjok - gordal olijf

Calais x Langoustine 39
Kafir - lamsoor – dragon - brunoise

Herk-de-Stad x Asperge 29
Tuinboon - korenaar – verveine - gerookt eigeel

Paris x Steak Tartare 35
Baby kreeft - bearnaise – cressonette 

About Fiera

Fiera biedt een unieke restaurant- en barbeleving waar een eerlijke keuken

en authentieke gastvrijheid centraal staan.

Hoofdgerechten

Lyon x Kalf 38
Filet - wang – aubergine – caponata - asperge - jus corsè 

Calais x Noordzeekreeft 54
Open ravioli - brunoise - verbena - jus van langoustine

Oostende x Kabeljauw 42
Aardappelmousseline - jonge spinazie - beurre blanc - handgepelde grijze garnalen

Florence x Pappardelle 41
Beukenzwam - zomertruffel - duxelles - parmezaan 

Montevideo x UMI Bavette 38
Chimichurri - pommes neuf - kimchi sla hart 

Texas x Onglet 38
Chimichurri - pommes neuf - kimchi sla hart 

Piemonte x risotto ‘Prima Vera’ 33
Salie – zomergroen - citroen confit - ricotta salata 

Paris x Steak Tartare 33
Kropsla - handgesneden friet
Deluxe: kreeft - bearnaise / Supplement: 25

Canterbury x Lotte 36
Boterboon - pommes chateau - korenaar - graanmosterd - kalfsjus

Herk-de-Stad x Asperge 37
Tuinboon- crème van eigeel - verveine - kasteel aardappel 

Fiera

Desserten

Fiera x Dame Blanche 16
Vanille - chocolade - specerijen

Parijs x Millefeuille 18
Framboos - rozenwater - lavendelhoning - pistache - atsina

Havana x The Cuban Sigar 18
Ananas - drop - luchtige mousse - singel malt

Antwerp x Cheese selection by Van Tricht 21
Summer “jam” – Ivan’s brioche

Amalfi x Colonel 19
Amalfi citroen - Chili - meringue - grey goose

Venetië x Tiramisu 15
Amaretto – mascarpone

Fiera

Tasteful Encounters

Dit menu met wereldse smaken en seizoensproducten, gecreëerd door chef Andy Decremer, vormt de perfecte introductie tot de Fiera keuken. Ontdek ons even heerlijk plant-based menu hier.

Tasteful Encounters Dinner – Starting from 18h00
4 gangen € 72
*5 gangen € 83

Fiera Lunch
2 gangen € 42 (enkel door de week)
3 gangen € 53
4 gangen € 63

Fiera

Tasteful Encounters #06

Burrata - tomaten fondue - konings olijf - pane carasau 

Vitello ‘Millefeuille’ - oude parmezaan - crispy kappers - daslook bloem 

Langoustine - lamsoor - chimichurri boter - kafir

‘UMI‘ bavette - asperge - girolles - geplette aardappel - crème van tuinboon
Of
Lotte - korenaar - pommes chateau - boterboon - borlotti - graanmosterd 

Cheesecake - aardbei - basilicum - citrus - rookpoeder

Fiera
Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe menu's, evenementen en ander Fiera-nieuws? Schrijf u in op onze nieuwsbrief.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
NL