Restaurant
De Schippersbeurs was altijd een plek waar producten en mensen samenkwamen. Die invloed proeft u in onze keuken. Eerlijke, zorgvuldig geselecteerde producten en wereldse smaken sieren onze kaart, geïnspireerd door levendige steden van over heel de wereld, en gecreëerd door chefs Andy De Cremer en Davide Mazzoni.
Wilt u graag zelf proeven van de ervaring in Fiera? Boek uw tafel voor lunch of diner.
Fiera brengt een pure keuken: herkenbare ingrediënten in lichte en gezonde gerechten, met invloeden van over heel de wereld.

Voorgerechten
Rome x Vitello 23
Tonijn mayo- kapperappel - parmezaan- hazelnoot krokant
Cadiz x Gamba 29
Koolrabi - zwarte look - limoenboter - zalmeitjes
Lima x Ceviche 26
Zeebaars - leche de tigre - radijs - chili - munt- rode ui
Oslo x Zalm 21
Huis gemarineerde zalm - venkel - dille - limoen - wasabi
Oostende x Garnaalkroket 21
Handgepelde garnalen – saffraan aïoli - gebrande citroen
Beirut x Aubergine 19
Baba ganoush - feta - gerookte crème - amandel
Orléans x Brioche Champignons 22
Brioche - boschampignons à la crème - truffel duxelles - ricotta
Genua x Risotto 24
Sint Jacobsnoot - broccoli - crispy ui - pistache

Fiera biedt een unieke restaurant- en barbeleving waar een eerlijke keuken
en authentieke gastvrijheid centraal staan.
Hoofdgerechten
Parijs x Steak Tartaar 29
Handgesneden friet - kropsla - Franse vinaigrette - sjalot confit
Long Beach x Kreeft 46
Tagliolini - basilicum - jus van kerstomaat - extra vierge
Buenos Aires x Wagyu Bavette 52
Crème van bloemkool - jonge wortel - roseval
Oostende x Kabeljauw 38
Beurre blanc - aardappel mousseline - jonge spinazie - handgepelde garnalen - dragonolie
Firenze x Truffelpasta 38
Zomertruffel - Champignon - espuma - peterselie
Anjou x Duif 38
Pompoen gratin - bloemkool - crème - citrouille - jus de carcasse met vijgen
Ottawa x Faux gras 26
Topinamboer - schorseneren - krokante boerenkool - chimichurri

Desserten
Havana x The Cuban Cigar 15
BBQ ananas - ganache - kokosnoot
Parijs x Millefeuille 15
Framboos - rozenwater - lavendelhoning - lemon cress
Barcelona x Crema Catalana 13
Sinaasappel (plant based)
Fiera x Dame Blanche 15
Vanille - chocolade - specerijen
Venetië x Tiramisu 15
Amaretto – mascarpone
Cheese Selection by Van Tricht 19
Compote van rijpe tomaat- brioche

Tasteful Encounters
Dit menu met wereldse smaken en seizoensproducten, gecreëerd door chefs Andy De Cremer en Davide Mazzoni, vormt de perfecte introductie tot de Fiera keuken. Ontdek ons al even heerlijke plant based menu hier.
Tasteful Encounters Dinner – Starting from 18h00
4 gangen € 69
*5 gangen € 79
Fiera Lunch
2 gangen € 39
3 gangen € 49

Tasteful Encounters mei
Vitello Fiera - rucola - parmezaan - brioche - tonijn - hazelnoot
Sint-Jakobsvrucht - vichyssoise - BBQ witte en groene asperge - courgettebloem
*Pomme Moscovite - Royal Belgian kaviaar - zure room
Dorade -handgerolde couscous - gesmolten tomaat - Massaman - bimi
Of
Ocean Beef Entrecote - lentegroen - chimichurri - crème van doperwt - pomme parisienne
Perzik “Mediterraans” - dark Belgian Chocolate - kamille - aardbeienijs
