Fiera - Experience our pure cuisine with influences from all over the world
We are Fiera

Restaurant

De Schippersbeurs was altijd een plek waar producten en mensen samenkwamen. Die invloed proef je in onze keuken. Eerlijke, zorgvuldig geselecteerde producten en wereldse smaken sieren onze kaart, geïnspireerd door levendige steden van over heel de wereld, en gecreëerd door chef Andy Decremer.

Wilt u graag zelf proeven van de ervaring in Fiera? Boek uw tafel voor lunch of diner.

Reserveer hier

Fiera brengt een pure keuken: herkenbare ingrediënten in lichte en gezonde gerechten, met invloeden van over heel de wereld.

Restaurant

Voorgerechten

Rome x Vitello 27
Traag gegaard kalfsvlees - gegrilde tonijn - kapper - parmezaan

Lima x Ceviche 28
Zeebaars - leche de tigre - radijs - chili - munt- rode ui

Bari x Burrata 25
Dry aged rode biet - chioggia - walnoot - postelein - polenta

Zeebrugge x Garnaalkroketjes 24
Handgepelde grijze garnalen - gebrande limoen - tartaar

Palermo x Pulpo 30
Fregola lichtgerookt - zuring - artisjok - hummus 

Bordeaux x Terrine van eendenlever 33
Brioche - confit van mandarijn - kapucijn

Guatemala x Hasselback 19
Butternut “Hasselback” - crumble - lente ui - sriracha

Lyon x Zwezerik 35
Krokant gebakken - schorseneer - morieltjes - appelkers

Beirut x Pulled aubergine 23
Granaatappel - Queso Idiazabal - sesam

About Fiera

Fiera biedt een unieke restaurant- en barbeleving waar een eerlijke keuken

en authentieke gastvrijheid centraal staan.

Hoofdgerechten

Parijs x Steak Tartaar 33
Waldorfsalade - handgesneden friet

Calais x Noordzeekreeft 46
Open ravioli - brunoise - verbena - jus van langoustine

Oostende x Kabeljauw 38
Aardappelmousseline - jonge spinazie – beurre blanc - handgepelde grijze garnalen

Florence x Pappardelle 38
Beukenzwam - zomertruffel - duxelles - parmezaan 

Les Landes x Poulet jaune premier “BIO” 39
Jonge spruitjes - andornknol - oerwortel - bataat - gebrande kippenjus

Piemonte x Risotto  34
Eekhoorntjesbrood - mascarpone - knolselder - chips van shiitake 

Texas x Bavette 43
US Prime - pommes fondant - sjalot confit - wilde champignons “archiduc”

Monte Carlo x Filet pur 43/57
Rossini - pommes anna - bordelaise saus - (supplement) foie gras

Fiera

Desserten

Toulouse x Tarte Citron 15
Meringue - limoncello parfait - lemon curd 

Bangkok x Sticky rice 16
Kokos - pandan - limoenblad - abrikoos - yuzu 

Havana x The Cuban Cigar 15
BBQ ananas - ganache - kokosnoot

Parijs x Millefeuille 16
Framboos - rozenwater - lavendelhoning - pistache - atsina

Guyana x Crème Brûlée 13
Tonkaboon

Fiera x Dame Blanche  15
Vanille - chocolade - specerijen

Venetië x Tiramisu 13
Amaretto – mascarpone

Cheese Selection by Van Tricht 19
Winter “jam” - broodsoorten

Fiera

Tasteful Encounters

Dit menu met wereldse smaken en seizoensproducten, gecreëerd door chef Andy Decremer, vormt de perfecte introductie tot de Fiera keuken. Ontdek ons even heerlijk plant-based menu hier.

Tasteful Encounters Dinner – Starting from 18h00
4 gangen € 72
*5 gangen € 83

Fiera Lunch
2 gangen € 42 (enkel door de week)
3 gangen € 53
4 gangen € 63

Fiera

Tasteful Encounters January

Traag gegaarde lamsnek - pastinaak - witte soja - meringue - Lievevrouwebedstro

Heilbot - "Gravad lax” - bergamot - selder - veldsla - lavas

Zeeuwse oester - Asian - komkommer espuma 

UMI beef - mini beet festival - cedraat - gekonfijte aardappel - salie - jus corse
of
Skrei - polderaardappel - cevennes ui - jonge prei - pompoen - zachte curry

Brownie - pecan - banoffee ijs - ganache - appelkers

Fiera
Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe menu's, evenementen en ander Fiera-nieuws? Schrijf u in op onze nieuwsbrief.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
NL