Fiera - Experience our pure cuisine with influences from all over the world
We are Fiera

Restaurant

De Schippersbeurs was altijd een plek waar producten en mensen samenkwamen. Die invloed proef je in onze keuken. Eerlijke, zorgvuldig geselecteerde producten en wereldse smaken sieren onze kaart, geïnspireerd door levendige steden van over heel de wereld, en gecreëerd door chef Andy De Cremer.

Wilt u graag zelf proeven van de ervaring in Fiera? Boek uw tafel voor lunch of diner.

Reserveer hier

Fiera brengt een pure keuken: herkenbare ingrediënten in lichte en gezonde gerechten, met invloeden van over heel de wereld.

Restaurant

Voorgerechten

Rome x Vitello 26
Tonijn espuma - kapper - parmezaan - hazelnoot - rucola olie

Lima x Ceviche 27
Zeebaars - leche de tigre - radijs - chili - munt- rode ui

Bari x Burrata 23
Pan “pizza” - tomatenbouillon - sjalot confit

Zeebrugge x Garnaalkroketjes 24
Handgepelde grijze garnalen - gebrande limoen - tartaar

Mont-Saint-Michel x Sint-Jakobsvruchten 27
Bloemkool - bimi - yuzu - hazelnoot 

Cuzco x Pulpo 26
Gegrild - Griekse salade - smoked aioli - framboos

Athena x Tataki van lam 25
Parelcouscous - tzatziki - lavendelmayo

Beirut x Pulled aubergine 21
Labneh - panisse - kikkererwt - harissa

About Fiera

Fiera biedt een unieke restaurant- en barbeleving waar een eerlijke keuken

en authentieke gastvrijheid centraal staan.

Hoofdgerechten

Parijs x Steak Tartaar 29
Caesar salad - handgesneden friet

Napoli x Pasta Vongole 32
Linguini - pinot grigio - peterselie

Oostende x Kabeljauw 38
Aardappelmousseline - jonge spinazie – beurre blanc - handgepelde grijze garnalen

Florence x Pappardelle 38
Beukenzwam - zomertruffel - duxelles - parmezaan 

Amsterdam x Ilper chicken 31
Mojo - tuinboon - kroketje – Pommes parisienne - gebrande kippenjus

Phuket x Massaman Curry 22 / 36
Orzo - paksoi - miso - koolrabi - sesam
Supplement: witte vis, dagvangst

Sydney x Wagyu Diamanthaas 43
Girolles - tuinboon - bordelaise - gekonfijte aardappel - crème van doperwten 

Kobe x Japanese Kobe Beef 4+ 95
Girolles - tuinboon - bordelaise - gekonfijte aardappel - crème van doperwten

Fiera

Desserten

Moscow x Pavlova 15
Aardbeien - passievrucht - Granité Champagne “Autréau”

Havana x The Cuban Cigar 15
BBQ ananas - ganache - kokosnoot

Parijs x Millefeuille 16
Framboos - rozenwater - lavendelhoning - pistache - atsina

Toulouse x Crème Brûlée 13
Perzik - kamille

Fiera x Dame Blanche  15
Vanille - chocolade - specerijen

Venetië x Tiramisu 15
Amaretto – mascarpone

Cheese Selection by Van Tricht 19
Summer “Jam” – brioche

Fiera

Tasteful Encounters

Dit menu met wereldse smaken en seizoensproducten, gecreëerd door chef Andy De Cremer, vormt de perfecte introductie tot de Fiera keuken. Ontdek ons even heerlijk plant based menu hier.

Tasteful Encounters Dinner – Starting from 18h00
4 gangen € 69
*5 gangen € 79

Fiera Lunch
2 gangen € 39
3 gangen € 49

Fiera

Tasteful Encounters September

Coquille Saint-Jacques - gerookt - faux gras - cevennes ui - ansjovis - extra vierge

Gedroogde entrecote -gele wortel - BBQ prei - chili - lacto 

Noordzee kreeft - ravioli - tomatenbouillon - oranjebloesem

Filet pur - Black Angus - raap - eryngii - vitelotte - truffelschuim
Of
Kabeljauwhaas - gegrilde knolselder - waterkers - beurre blanc - aardappelmousseline

Peer – pecan - vijg - ijs van tonka - Liqor 43 - nashi

Fiera
Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe menu's, evenementen en ander Fiera-nieuws? Schrijf u in op onze nieuwsbrief.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
NL