Fiera - Experience our pure cuisine with influences from all over the world
We are Fiera

Restaurant

De Schippersbeurs was altijd een plek waar producten en mensen samenkwamen. Die invloed proef je in onze keuken. Eerlijke, zorgvuldig geselecteerde producten en wereldse smaken sieren onze kaart, geïnspireerd door levendige steden van over heel de wereld, en gecreëerd door chefs Andy De Cremer en Davide Mazzoni.

Wil je graag zelf proeven van de ervaring in Fiera? Boek je tafel voor lunch of diner.

Reserveer hier

Fiera brengt een pure keuken: herkenbare ingrediënten in lichte en gezonde gerechten, met invloeden van over heel de wereld.

Restaurant

Starters

Milano x Burrata 20
Crunch – basil oil – smoked tomato

Antwerpen x Coeur De Boeuf 17
Licht gepekelde groenten - tomatenbouillon

Beirut x Aubergine 19
Baba ganoush - feta - gerookte crème - amandel

Cadiz x Gamba 29
Columbine – lime butter

Oslo x Salmon 21
House made salmon – fennel – lime – wasabi

Lima x Ceviche 26
Sea bass – leche de tigre – radish – cucumber

Oostende – garnaalkroket 21
Hand pealed north sea shrimp – saffron aioli – lemon

Roma – Vitello 23
Tuna mayo – caper apple – parmesan – hazelnut crispy

About Fiera

Fiera provides a unique restaurant and bar experience where honest cuisine

and all-day hospitality take central stage.

Hoofdgerechten

Paris x Beef Tartar 29
Handgesneden friet - kropsla - Franse vinaigrette - sjalot confit

Long Beach x Kreeft 46
Linguine – tomato fondue

Buenos Aires x Wagyu Picanha 49
Gekonfijte aardappel - bordelaise - wortel

Florence – Truffle Pasta 38
Summer truffle – Mushroom – espuma – parsley

Ostend x Cod 38
Beurre blanc – potato mousseline – young spinach – hand peeled shrimps – tarragon oil

Anjou x Pigeon 38
Candied drumstick – broad bean – gravy corse – potato confit

Fiera

Desserts

Havana x The Cuban Cigar 15
BBQ ananas - ganache - kokosnoot

Paris – Millefeuille 15
Raspberry – rose water – lavender honey – lemon cress

Fiera x Dame Blanche  15
Vanilla – chocolate – spices

Venice x Tiramisu 15
Amaretto – mascarpone

Cheese Platter by Van Tricht 19
Rhubarb tomato compote – brioche

Fiera

Tasteful Encounters

This menu with global flavours and seasonal products, created Chefs Andy Decremer and Davide Mazzoni, forms the perfect introduction to the Fiera cuisine. Vegetarian and vegan alternatives are available and equally delicious.

Tasteful Encounters Dinner
4 courses € 65
5 courses € 79

Tasteful Encounters Lunch
2 gangen € 39
3 gangen € 49

Fiera

Tasteful Encounters 10

Pastrami – topinambur – fig – foie gras – purslane

Scallops – salsify – powdered ‘ham’ – gravy of wintergreen – apple

Pumpkin risotto – wild pigeon

Fillet of venison – fine champagne – cranberry – Brussels sprouts – duxelle

of

Lotte – smoked potato – bimi – yellow cauliflower – curry beurre-blanc

Cremeux ‘rosemary’ – flat cheese sorbet – pistachio biscuit – beet – pomegranate

Fiera
Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe menu's, evenementen en ander Fiera-nieuws? Schrijf u in op onze nieuwsbrief.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
NL