Fiera - Experience our pure cuisine with influences from all over the world
We are Fiera

Restaurant

De Schippersbeurs was altijd een plek waar producten en mensen samenkwamen. Die invloed proef je in onze keuken. Eerlijke, zorgvuldig geselecteerde producten en wereldse smaken sieren onze kaart, geïnspireerd door levendige steden van over heel de wereld, en gecreëerd door chef Andy Decremer.

Wilt u graag zelf proeven van de ervaring in Fiera? Boek uw tafel voor lunch of diner.

Reserveer hier

Fiera brengt een pure keuken: herkenbare ingrediënten in lichte en gezonde gerechten, met invloeden van over heel de wereld.

Restaurant

Voorgerechten

Lima x Ceviche 31
Sea bass – leche de tigre – radison – chili – mint – red onion

Texas x Shortrib 24
Beef – choron – cornbread – lotus root

Rome x Vitello 29
Ansjovis - oude parmezaan - tonijn crème - extra vierge 

Gent x Paling 37
In ‘t groen - licht gerookt – praline - zure room - brioche

Zeebrugge x Garnaalkroket 27
Handgerold - remoulade - bio citroen - peterselie 

Reykjavik x Zeeduivel 26
Zeeduivel - beurre noisette - mosterd - kapper

Firenze x Burrata 25
Foccacia - tomaten fondue – artisjok - gordal olijf

Amsterdam x Beetroot 19
gerookt - brioche - rode ui - witte kool - pecorino

Marseille x Artisjok 16
Met Franse dip

About Fiera

Fiera biedt een unieke restaurant- en barbeleving waar een eerlijke keuken

en authentieke gastvrijheid centraal staan.

Hoofdgerechten

Dublin x Herford 54
Ossenhaas - "Rossini" - brioche - foie - truffel - Madeira 

Ottawa x Kreeft 56
Linguini – sage butter – tomato fondue

Oostende x Kabeljauw 44
Aardappelmousseline - jonge spinazie - beurre blanc - handgepelde grijze garnalen

Florence x Pappardelle 41
Champignon - herfsttruffel - duxelles - parmezaan

Buenos Aires x Bavette 58
Wagyu – archiduc – kropsla - verse friet

Bretagne x Mooie Meid 52
Risotto – morille – enoki – tempura – salsa verde

Paris x Steak Tartaar 33
Kropsla - handgesneden friet

Nice x Maïskip 39
Maïskip - Saltimbocca - pancetta - spinazie - polenta - ratatouille

Bari x Risotto  24
Tempura – cèpes – mascarpone – salsa verde

Fiera

Desserten

Fiera x Dame Blanche 16
Vanille - chocolade - specerijen

Parijs x Millefeuille 18
Framboos - rozenwater - lavendelhoning - pistache - atsina

Havana x The Cuban Sigar 18
Ananas - drop - luchtige mousse - single malt

Antwerp x Cheese selection by Van Tricht 21
Compote Quince  – Ivan’s brioche

Amalfi x Colonel 19
Amalfi citroen - Chili - meringue - grey goose

Venetië x Tiramisu 15
Amaretto – mascarpone

ST Petersburg x Pavlova 17
Rabarber – verveine – meringue – white grape – grappa

Fiera

Tasteful Encounters

Dit menu met wereldse smaken en seizoensproducten, gecreëerd door chef Andy Decremer, vormt de perfecte introductie tot de Fiera keuken. Ontdek ons even heerlijk plant-based menu hier.

Tasteful Encounters Dinner – Starting from 18h00
4 courses € 76
*5 courses € 87

Fiera Lunch
2 gangen € 42 (enkel door de week)
3 gangen € 53
4 gangen € 63

 

Fiera

Tasteful Encounters #4

Short Rib - rund - choron - maïsbrood - lotuswortel

King Krab - kroket - chutney - venkel - kapper

Zeeduivel - beurre noisette - mosterd - kapper

Maïskip - Saltimbocca - pancetta - spinazie - polenta - ratatouille

of

Mooie meid - Risotto - morille - enoki - tempura - salsa verde

Pavlova - rabarber - verveine - meringue - witte druif - grappa

Fiera
Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe menu's, evenementen en ander Fiera-nieuws? Schrijf u in op onze nieuwsbrief.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
NL