Fiera - Experience our pure cuisine with influences from all over the world
We are Fiera

Restaurant

De Schippersbeurs was altijd een plek waar producten en mensen samenkwamen. Die invloed proef je in onze keuken. Eerlijke, zorgvuldig geselecteerde producten en wereldse smaken sieren onze kaart, geïnspireerd door levendige steden van over heel de wereld, en gecreëerd door chef Andy Decremer.

Wilt u graag zelf proeven van de ervaring in Fiera? Boek uw tafel voor lunch of diner.

Reserveer hier

Fiera brengt een pure keuken: herkenbare ingrediënten in lichte en gezonde gerechten, met invloeden van over heel de wereld.

Restaurant

Voorgerechten

Lima x Ceviche 31
Zeebaars - leche de tigre - radijs - chili - munt- rode ui 

Rome x Vitello 29
Ansjovis - oude parmezaan - tonijn crème - extra vierge 

Gent x Paling 37
In ‘t groen - licht gerookt – praline - zure room - brioche

Zeebrugge x Garnaalkroket 25
Handgerold - remoulade - bio citroen - peterselie 

Saint-Brieuc x Sint-Jacobs 36
Carpaccio – Hijiki - ponzu - tombourie

Bari x Burrata 25
Foccacia - tomaten fondue – artisjok - gordal olijf

Normandië x Langoustine 36
Bouillabaisse - rouille - aardappel - bronze venkel

Marseille x Artisjok 16
Met Franse dip

About Fiera

Fiera biedt een unieke restaurant- en barbeleving waar een eerlijke keuken

en authentieke gastvrijheid centraal staan.

Hoofdgerechten

Montevideo x UMI Bavette 43
Amandelpuree - spruit - knolseldercrème - zachte mosterdjus 

Calais x Noordzeekreeft 54
Conchiglioni - courgette - salieboter - gerookt melkschuim

Oostende x Kabeljauw 42
Aardappelmousseline - jonge spinazie - beurre blanc - handgepelde grijze garnalen

Florence x Pappardelle 41
Champignon - herfsttruffel - duxelles - parmezaan

Dublin x Hertenkalf 45
Ratte aardappel - spruit - witloof - veenbes - fine champagne

Paris x Steak Tartare 33
Kropsla - handgesneden friet

Kopenhagen x Vlaswijting 41
Mousseline - courgette - lente ui - gerookte beurre blanc

Marrakech x Bloemkool 29
Fregola - courgette - vadouvan - rode curry

Fiera

Desserten

Fiera x Dame Blanche 16
Vanille - chocolade - specerijen

Parijs x Millefeuille 18
Framboos - rozenwater - lavendelhoning - pistache - atsina

Havana x The Cuban Sigar 18
Ananas - drop - luchtige mousse - single malt

Antwerp x Cheese selection by Van Tricht 21
Summer “jam” – Ivan’s brioche

Amalfi x Colonel 19
Amalfi citroen - Chili - meringue - grey goose

Venetië x Tiramisu 15
Amaretto – mascarpone

Haspengouwen x Peer 17
chocolade - hazelnoot - Poire Williams

Fiera

Tasteful Encounters

Dit menu met wereldse smaken en seizoensproducten, gecreëerd door chef Andy Decremer, vormt de perfecte introductie tot de Fiera keuken. Ontdek ons even heerlijk plant-based menu hier.

Tasteful Encounters Dinner – Starting from 18h00
4 gangen € 72
*5 gangen € 83

Fiera Lunch
2 gangen € 42 (enkel door de week)
3 gangen € 53
4 gangen € 63

Fiera

Tasteful Encounters #11

Hert - tataki style - witte soja - corn - limoengras

Langoustine - bouillabaisse - rouille - aardappelconfit - bronze venkel

* Picanha "Enigma" - faux gras - pecan - jus van ceppes - grissini

UMI Bavette - amandelpuree - spruit - knolseldercrème - zachte mosterdsaus
Of
Vlaswijting - mousseline - gerookte beurre blanc - courgette - lente ui

Peer - chocolade - hazelnoot - Poire Williams

Fiera
Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe menu's, evenementen en ander Fiera-nieuws? Schrijf u in op onze nieuwsbrief.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
NL