Fiera - Experience our pure cuisine with influences from all over the world
We are Fiera

Restaurant

De Schippersbeurs was altijd een plek waar producten en mensen samenkwamen. Die invloed proef je in onze keuken. Eerlijke, zorgvuldig geselecteerde producten en wereldse smaken sieren onze kaart, geïnspireerd door levendige steden van over heel de wereld, en gecreëerd door chef Andy Decremer.

Wilt u graag zelf proeven van de ervaring in Fiera? Boek uw tafel voor lunch of diner.

Reserveer hier

Fiera brengt een pure keuken: herkenbare ingrediënten in lichte en gezonde gerechten, met invloeden van over heel de wereld.

Restaurant

Voorgerechten

Lima x Ceviche 31
Sea bass – leche de tigre – radison – chili – mint – red onion

Bretagne x Sint-jakobsvruchten 37
"In de schelp - kaffir - chili knoflook glacée - sinaasappel

Rome x Vitello 29
Ansjovis - oude parmezaan - tonijn crème - extra vierge 

Ghent x Eel 37
In ‘t groen - licht gerookt – praline - zure room - brioche

Zeebrugge x Garnaalkroket 27
Handgerold - remoulade - bio citroen - peterselie 

Valletta x Tuna 37
Ponzu - watermeloen - nori

Aqtua x Caviar Gold 58 
Pommes Anna - kreeft - mango - kervel

Marseille x Artisjok 17
Met Franse dip

 

About Fiera

Fiera biedt een unieke restaurant- en barbeleving waar een eerlijke keuken

en authentieke gastvrijheid centraal staan.

Hoofdgerechten

Dublin x Filet Pur 53
Tomaten salade - handgesneden friet - porto of peper saus

Ottawa x Kreeft 59
1/2 kreeft - linguini - pompoen - stracciatella - kruiden schuim

Oostende x Kabeljauw 46
Aardappelmousseline - jonge spinazie - beurre blanc - handgepelde grijze garnalen

Florence x Pappardelle 41 41
Champignon - zomertruffel - duxelles - parmezaan

Brisbane x Wagyu  F4 BMS9+ 97
Contrefilet – “roots” – hasselback potato – sjalot

Bologna x Chianina 51
Tagliata style – pommes fondant  –  confit tomato – parmesan espuma – bimi

Paris x Steak Tartaar 35
Kropsla - handgesneden friet

Cadiz x Zeebaars 45 
Venkel - pommes chateaux - ratatouille - strandkrabben jus

Fiera

Desserten

Fiera x Dame Blanche 16
Vanille - chocolade - specerijen

Parijs x Millefeuille 18
Framboos - rozenwater - lavendelhoning - pistache - atsina

Havana x The Cuban Sigar 18
Ananas - drop - luchtige mousse - single malt

Arras x Cheese Selection 27
Homemade brioche – van Tricht – honeycomb – mostarda

Amalfi x Colonel 19
Amalfi citroen - Chili - meringue - grey goose

Venetië x Tiramisu 15
Amaretto – mascarpone

Manhattan x Perzik 19
Cheesecake - hazelnoot - witte perzik sorbet - verveine

 

Fiera

Tasteful Encounters

Dit menu met wereldse smaken en seizoensproducten, gecreëerd door chef Andy Decremer, vormt de perfecte introductie tot de Fiera keuken. Ontdek ons even heerlijk plant-based menu hier.

Tasteful Encounters Dinner – Starting from 18h00
4 courses € 76
*5 courses € 87

Fiera Lunch
2 gangen € 42 (enkel door de week)
3 gangen € 53
4 gangen € 63

 

Fiera

Tasteful Encounters #05

Tonijn - watermeloen - ponzu - sesam

Stracciatella - Mortadella - pistache - granaatappel - pane carasau

Morilles - conchiglie - beukenzwam - chilli - truffel boter

Diamanthaas - Wortel - olijfolie puree - snijbonen - gebrande kippenjus

of

Zeebaars - Venkel - pommes chateaux - ratatouille - strandkrabben jus

Cheesecake - hazelnoot - witte perzik sorbet - verveine

Fiera
Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe menu's, evenementen en ander Fiera-nieuws? Schrijf u in op onze nieuwsbrief.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
NL