Restaurant
De Schippersbeurs was altijd een plek waar producten en mensen samenkwamen. Die invloed proef je in onze keuken. Eerlijke, zorgvuldig geselecteerde producten en wereldse smaken sieren onze kaart, geïnspireerd door levendige steden van over heel de wereld, en gecreëerd door chef Andy Decremer.
Wilt u graag zelf proeven van de ervaring in Fiera? Boek uw tafel voor lunch of diner.
Fiera brengt een pure keuken: herkenbare ingrediënten in lichte en gezonde gerechten, met invloeden van over heel de wereld.

Voorgerechten
Rome x Vitello 27
Traag gegaard kalfsvlees - gegrilde tonijn - kapper - parmezaan
Lima x Ceviche 28
Zeebaars - leche de tigre - radijs - chili - munt- rode ui
Bari x Burrata 25
Dry aged rode biet - chioggia - walnoot - postelein - polenta
Zeebrugge x Garnaalkroketjes 24
Handgepelde grijze garnalen - gebrande limoen - tartaar
Palermo x Pulpo 30
Fregola lichtgerookt - zuring - artisjok - hummus
Bordeaux x Terrine van eendenlever 33
Brioche - confit van mandarijn - kapucijn
Guatemala x Hasselback 19
Butternut “Hasselback” - crumble - lente ui - sriracha
Lyon x Zwezerik 35
Krokant gebakken - schorseneer - morieltjes - appelkers
Beirut x Pulled aubergine 23
Granaatappel - Queso Idiazabal - sesam

Fiera biedt een unieke restaurant- en barbeleving waar een eerlijke keuken
en authentieke gastvrijheid centraal staan.
Hoofdgerechten
Parijs x Steak Tartaar 33
Waldorfsalade - handgesneden friet
Calais x Noordzeekreeft 46
Open ravioli - brunoise - verbena - jus van langoustine
Oostende x Kabeljauw 38
Aardappelmousseline - jonge spinazie – beurre blanc - handgepelde grijze garnalen
Florence x Pappardelle 38
Beukenzwam - zomertruffel - duxelles - parmezaan
Les Landes x Poulet jaune premier “BIO” 39
Jonge spruitjes - andornknol - oerwortel - bataat - gebrande kippenjus
Piemonte x Risotto 34
Eekhoorntjesbrood - mascarpone - knolselder - chips van shiitake
Texas x Bavette 43
US Prime - pommes fondant - sjalot confit - wilde champignons “archiduc”
Monte Carlo x Filet pur 43/57
Rossini - pommes anna - bordelaise saus - (supplement) foie gras

Desserten
Toulouse x Tarte Citron 15
Meringue - limoncello parfait - lemon curd
Bangkok x Sticky rice 16
Kokos - pandan - limoenblad - abrikoos - yuzu
Havana x The Cuban Cigar 15
BBQ ananas - ganache - kokosnoot
Parijs x Millefeuille 16
Framboos - rozenwater - lavendelhoning - pistache - atsina
Guyana x Crème Brûlée 13
Tonkaboon
Fiera x Dame Blanche 15
Vanille - chocolade - specerijen
Venetië x Tiramisu 13
Amaretto – mascarpone
Cheese Selection by Van Tricht 19
Winter “jam” - broodsoorten

Tasteful Encounters
Dit menu met wereldse smaken en seizoensproducten, gecreëerd door chef Andy Decremer, vormt de perfecte introductie tot de Fiera keuken. Ontdek ons even heerlijk plant-based menu hier.
Tasteful Encounters Dinner – Starting from 18h00
4 gangen € 72
*5 gangen € 83
Fiera Lunch
2 gangen € 42 (enkel door de week)
3 gangen € 53
4 gangen € 63

Tasteful Encounters January
Traag gegaarde lamsnek - pastinaak - witte soja - meringue - Lievevrouwebedstro
Heilbot - "Gravad lax” - bergamot - selder - veldsla - lavas
Zeeuwse oester - Asian - komkommer espuma
UMI beef - mini beet festival - cedraat - gekonfijte aardappel - salie - jus corse
of
Skrei - polderaardappel - cevennes ui - jonge prei - pompoen - zachte curry
Brownie - pecan - banoffee ijs - ganache - appelkers
