Recognizable and pure cuisine, with influences from all over the world. Open from Tuesday to Saturday 11AM - 11PM. As of the end March: Monday to Sunday - Fiera Antwerp
We are Fiera

Over Fiera

Fiera staat in het Italiaans voor "de betere beurs" en verwijst naar onze magische locatie: De feeërieke Schippersbeurs en Handelsbeurs in Antwerpen. Maar het betekent ook fier. We zijn fier dat we onze gasten mogen ontvangen voor een unieke beleving: we nemen hen mee op reis dankzij onze eerlijke keuken met invloeden van over de hele wereld, een kosmopolitisch decor en sfeervolle muziek.

Seperator | Fiera

Meer over Fiera

About Fiera

Metropolitan cuisine

De Schippersbeurs is altijd een plek geweest waar producten en mensen samenkwamen, wat u nog steeds ervaart in onze keuken. Eerlijke, zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en wereldse smaken sieren onze menukaart, gecreëerd door chef Andy De Cremer en zijn rechterhand Samir Tamisaft.

Seperator | Fiera

Read more about our restaurant

Metropolitan Cuisine

Geschiedenis

History in the making History in the making

De Handelsbeurs vormt het perfecte decor voor de patio van Fiera. Deze historische site floreerde in de Gouden Eeuw en deed eeuwenlang dienst als beursgebouw. Dankzij een grondige renovatie straalt het monument als nooit tevoren.

Seperator | Fiera

Ontdek de geschiedenis

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe menu's, evenementen en ander Fiera-nieuws? Schrijf u in op onze nieuwsbrief.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
NL
EN NL

Beste gasten

Na onze mooie start exact een maand geleden, moeten we helaas dit bericht met u delen. Als een gevolg van de maatregelen die door de Nationale Veiligheidsraad werden genomen, zal Fiera gesloten zijn van zaterdag 14 maart tot 19 april.until April 19.  We nemen deze maatregelen zeer ernstig en nemen dan ook onze verantwoordelijkheid op om zowel onze gasten als ons team veilig te houden. U ontvangt van ons een email met praktische informatie als u voor de volgende 3 weken een reservatie heeft.

We zijn heel fier op de manier waarmee alle andere horecazaken met deze uitzonderlijke omstandigheden omgaan en betuigen via deze weg onze steun aan alle collega’s in de sector.

We hopen van harte u allen snel opnieuw te mogen verwelkomen.

Hartelijke groet,

Team Fiera
#WeAreFiera