Recognizable and pure cuisine, with influences from all over the world. Book your table now - Fiera Antwerp
We are Fiera

Over Fiera

Fiera staat in het Italiaans voor "de betere beurs" en verwijst naar onze magische locatie: De feeërieke Schippersbeurs en Handelsbeurs in Antwerpen. Maar het betekent ook fier. We zijn fier dat we onze gasten mogen ontvangen voor een unieke beleving: we nemen hen mee op reis dankzij onze eerlijke keuken met invloeden van over de hele wereld, een kosmopolitisch decor en sfeervolle muziek.

Lunch of diner? We ontvangen u met open armen van dinsdag tot zondag.

Seperator | Fiera

Meer over Fiera

About Fiera

Metropolitan cuisine

De Schippersbeurs was altijd een plek waar producten en mensen samenkwamen. Die invloed proef je in onze keuken. Eerlijke, zorgvuldig geselecteerde producten en wereldse smaken sieren onze kaart, geïnspireerd door levendige steden van over heel de wereld, en gecreëerd door chef Andy De Cremer en Davide Mazzoni.

Seperator | Fiera

Ontdek het menu

Metropolitan Cuisine

Geschiedenis

History in the making History in the making

De Handelsbeurs vormt het perfecte decor voor de patio van Fiera. Deze historische site floreerde in de Gouden Eeuw en deed eeuwenlang dienst als beursgebouw. Dankzij een grondige renovatie straalt het monument als nooit tevoren. Elke woensdag-, donderdag-, vrijdag-, zaterdag- en zondagavond organiseren we een speciaal diner in dit monument. Handelsbeurs by Night.

Seperator | Fiera

Ontdek de geschiedenis

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe menu's, evenementen en ander Fiera-nieuws? Schrijf u in op onze nieuwsbrief.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
NL