Fiera - Experience our pure cuisine with influences from all over the world
We are Fiera

Restaurant

De Schippersbeurs was altijd een plek waar producten en mensen samenkwamen. Die invloed proef je in onze keuken. Eerlijke, zorgvuldig geselecteerde producten en wereldse smaken sieren onze kaart, geïnspireerd door levendige steden van over heel de wereld, en gecreëerd door chef Andy Decremer.

Wilt u graag zelf proeven van de ervaring in Fiera? Boek uw tafel voor lunch of diner.

Reserveer hier

Fiera brengt een pure keuken: herkenbare ingrediënten in lichte en gezonde gerechten, met invloeden van over heel de wereld.

Restaurant

Voorgerechten

Lima x Ceviche 31
Sea bass – leche de tigre – radison – chili – mint – red onion

Tokio x Aubergine 22
Gelakt - soja - sesam - enoki - yuzu

Rome x Vitello 29
Ansjovis - oude parmezaan - tonijn crème - extra vierge 

Gent x Paling 37
In ‘t groen - licht gerookt – praline - zure room - brioche

Zeebrugge x Garnaalkroket 27
Handgerold - remoulade - bio citroen - peterselie 

Henegouwen x Asparagus 26
Tuinboon - gerookt eigeel - bonbon faux gras

Firenze x Burrata 25
Foccacia - tomaten fondue – artisjok - gordal olijf

Marseille x Artisjok 16
Met Franse dip

About Fiera

Fiera biedt een unieke restaurant- en barbeleving waar een eerlijke keuken

en authentieke gastvrijheid centraal staan.

Hoofdgerechten

Dublin x Herford 54
Ossenhaas - "Rossini" - brioche - foie - truffel - Madeira 

Ottawa x Kreeft 56
Linguini – sage butter – tomato fondue

Oostende x Kabeljauw 44
Aardappelmousseline - jonge spinazie - beurre blanc - handgepelde grijze garnalen

Florence x Pappardelle 41
Champignon - herfsttruffel - duxelles - parmezaan

Buenos Aires x Bavette 58
Tagliata - nieuwe aardappel - rucola - gemarineerde tomaat - taleggio

Saroma x Wagyu 98
A5 - citroentijm aardappel espuma - asperge - dragon - jus

Paris x Steak Tartaar 33
Kropsla - handgesneden friet

Alaska x Koolvishaas 40
Olijfolie puree - lamsoor - zeekraal - vichyssoise - korenaar

Bari x Risotto  26
Tempura – cèpes – mascarpone – salsa verde

Fiera

Desserten

Fiera x Dame Blanche 16
Vanille - chocolade - specerijen

Parijs x Millefeuille 18
Framboos - rozenwater - lavendelhoning - pistache - atsina

Havana x The Cuban Sigar 18
Ananas - drop - luchtige mousse - single malt

Antwerp x Cheese selection by Van Tricht 21
Compote Quince  – Ivan’s brioche

Amalfi x Colonel 19
Amalfi citroen - Chili - meringue - grey goose

Venetië x Tiramisu 15
Amaretto – mascarpone

Melsele x Strawberry  18

Ile flottante - vlierbloesem - framboos - timut peper - granitée gin tonic

Fiera

Tasteful Encounters

Dit menu met wereldse smaken en seizoensproducten, gecreëerd door chef Andy Decremer, vormt de perfecte introductie tot de Fiera keuken. Ontdek ons even heerlijk plant-based menu hier.

Tasteful Encounters Dinner – Starting from 18h00
4 courses € 76
*5 courses € 87

Fiera Lunch
2 gangen € 42 (enkel door de week)
3 gangen € 53
4 gangen € 63

 

Fiera

Tasteful Encounters #5

Asperge - tuinboon - gerookt eigeel - bonbon faux gras

Kalf - ossobuco - bouchée - pickles - rode ui - chutney komkommer

Gambero Rosso - dumpling - consommé strandkrabben - soja - lavas

Tagliata - nieuwe aardappel - rucola - gemarineerde tomaat - taleggio

of

Koolvishaas - Olijfolie puree - lamsoor - zeekraal - vichyssoise - korenaar

Aardbei Île flottante – vlierbloesem – framboos – timut peper – granitée gin tonic

Fiera
Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe menu's, evenementen en ander Fiera-nieuws? Schrijf u in op onze nieuwsbrief.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
NL