Restaurant
De Schippersbeurs was altijd een plek waar producten en mensen samenkwamen. Die invloed proef je in onze keuken. Eerlijke, zorgvuldig geselecteerde producten en wereldse smaken sieren onze kaart, geïnspireerd door levendige steden van over heel de wereld, en gecreëerd door chef Andy Decremer.
Wilt u graag zelf proeven van de ervaring in Fiera? Boek uw tafel voor lunch of diner.
Fiera brengt een pure keuken: herkenbare ingrediënten in lichte en gezonde gerechten, met invloeden van over heel de wereld.
Voorgerechten
Lima x Ceviche 31
Sea bass – leche de tigre – radison – chili – mint – red onion
Tokio x Aubergine 22
Gelakt - soja - sesam - enoki - yuzu
Rome x Vitello 29
Ansjovis - oude parmezaan - tonijn crème - extra vierge
Gent x Paling 37
In ‘t groen - licht gerookt – praline - zure room - brioche
Zeebrugge x Garnaalkroket 27
Handgerold - remoulade - bio citroen - peterselie
Henegouwen x Asparagus 26
Tuinboon - gerookt eigeel - bonbon faux gras
Firenze x Burrata 25
Foccacia - tomaten fondue – artisjok - gordal olijf
Marseille x Artisjok 16
Met Franse dip
Fiera biedt een unieke restaurant- en barbeleving waar een eerlijke keuken
en authentieke gastvrijheid centraal staan.
Hoofdgerechten
Dublin x Herford 54
Ossenhaas - "Rossini" - brioche - foie - truffel - Madeira
Ottawa x Kreeft 56
Linguini – sage butter – tomato fondue
Oostende x Kabeljauw 44
Aardappelmousseline - jonge spinazie - beurre blanc - handgepelde grijze garnalen
Florence x Pappardelle 41
Champignon - herfsttruffel - duxelles - parmezaan
Buenos Aires x Bavette 58
Tagliata - nieuwe aardappel - rucola - gemarineerde tomaat - taleggio
Saroma x Wagyu 98
A5 - citroentijm aardappel espuma - asperge - dragon - jus
Paris x Steak Tartaar 33
Kropsla - handgesneden friet
Alaska x Koolvishaas 40
Olijfolie puree - lamsoor - zeekraal - vichyssoise - korenaar
Bari x Risotto 26
Tempura – cèpes – mascarpone – salsa verde
Desserten
Fiera x Dame Blanche 16
Vanille - chocolade - specerijen
Parijs x Millefeuille 18
Framboos - rozenwater - lavendelhoning - pistache - atsina
Havana x The Cuban Sigar 18
Ananas - drop - luchtige mousse - single malt
Antwerp x Cheese selection by Van Tricht 21
Compote Quince – Ivan’s brioche
Amalfi x Colonel 19
Amalfi citroen - Chili - meringue - grey goose
Venetië x Tiramisu 15
Amaretto – mascarpone
Melsele x Strawberry 18
Ile flottante - vlierbloesem - framboos - timut peper - granitée gin tonic
Tasteful Encounters
Dit menu met wereldse smaken en seizoensproducten, gecreëerd door chef Andy Decremer, vormt de perfecte introductie tot de Fiera keuken. Ontdek ons even heerlijk plant-based menu hier.
Tasteful Encounters Dinner – Starting from 18h00
4 courses € 76
*5 courses € 87
Fiera Lunch
2 gangen € 42 (enkel door de week)
3 gangen € 53
4 gangen € 63
Tasteful Encounters #5
Asperge - tuinboon - gerookt eigeel - bonbon faux gras
Kalf - ossobuco - bouchée - pickles - rode ui - chutney komkommer
Gambero Rosso - dumpling - consommé strandkrabben - soja - lavas
Tagliata - nieuwe aardappel - rucola - gemarineerde tomaat - taleggio
of
Koolvishaas - Olijfolie puree - lamsoor - zeekraal - vichyssoise - korenaar
Aardbei Île flottante – vlierbloesem – framboos – timut peper – granitée gin tonic