Fiera means business - Fiera Antwerp
We are Fiera

Fiera means business

Verras je zakelijke gasten met een kosmopolitische beleving in een historisch kader in de Antwerpse binnenstad. Een uitgebreide lunch in het restaurant, snelle hap of koffie in de bar of een private meeting room voor een hele dag: onze deuren staan open van dinsdag tot zondag.

Parkeren doe je onder het restaurant.

Fiera brengt de perfecte match tussen business en beleving. Een uitgebreide business lunch of snelle meeting in de bar? Be our guest.

Restaurant

Schippersbeurs x Handelsbeurs

Fiera bevindt zich in de Oude Schippersbeurs, de plek waar ladingen voor de Antwerpse binnenvaart vroeger verhandeld werden. Verras je gasten met deze prachtige historische omgeving die jarenlang verborgen bleef. Koppel je meeting, lunch of diner aan een begeleid bezoek aan de Handelsbeurs door Beroepsantwerpenaar Tanguy Ottomer.

About Fiera

De Antwerpse haven kreeg er een nieuw pareltje bij. De iconische Schippersbeurs heropent zijn deuren als hospitality hub.

Business lunch

Ontdek de uitgebreide restaurantkaart of het barfood aanbod hier. Voor onze business gasten werkten we een lekker lunchmenu uit.

Antwerp
asperges – lenteprimeurs – lookolie
suppl ossenstaart + 7

Buenos Aires
entrecôte – gepofte zoete aardappel – chimichurri

Marrakesh
citrus salade – yoghurtcrème – munt

€ 39

Fiera

All day hospitality

Heb je een meeting in de binnenstad? Parkeer je wagen aan een voordeeltarief in Q-Park Handelsbeurs en stap meteen binnen in Fiera. De bar is doorlopend geopend en serveert een brede waaier aan cocktails en mocktails, maar ook snelle barfood en heerlijke Antwerpse koffie. Fiera is doorlopend open van dinsdag tot zondag van 12u tot 00u.

Fiera

Meeting room x events

Een meeting met 10 personen? We ontvangen uw gezelschap graag in onze meeting room. Lunchen kan in dezelfde ruimte of aan onze Chef’s Table: as you wish! Het historische kader van de oude Schippers- en Handelsbeurs krijgt u er zomaar bij.

Zoekt u een ruimte voor een iets groter gezelschap? Fiera kan geprivatiseerd worden voor groepen tot 300 personen. De aanpalende Handelsbeurs biedt eveneens mogelijkheden voor meetings, seminaries en events. U vindt ongetwijfeld uw plek(je) op deze prachtige site. Vraag om meer informatie via welcome@fiera.be

Fiera

Business en beleving

Zoekt u een leuke activiteit voor uw team of uw klanten? Binnen het netwerk van J&M Catering helpen we u met veel plezier verder om uw evenement vorm te geven.

Ons Hospitality Team staat u graag te woord voor een voorstel op maat.

Fiera
Book a table

Boek een tafel of contacteer ons voor meer informatie.

Newsletter

Would you like to stay informed about new menus, events and other Fiera news? Subscribe to our newsletter.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
EN