Fiera - Experience our pure cuisine with influences from all over the world
We are Fiera

Restaurant

De Schippersbeurs was altijd een plek waar producten en mensen samenkwamen. Die invloed proef je in onze keuken. Eerlijke, zorgvuldig geselecteerde producten en wereldse smaken sieren onze kaart, geïnspireerd door levendige steden van over heel de wereld, en gecreëerd door chef Andy Decremer.

Wilt u graag zelf proeven van de ervaring in Fiera? Boek uw tafel voor lunch of diner.

Reserveer hier

Fiera brengt een pure keuken: herkenbare ingrediënten in lichte en gezonde gerechten, met invloeden van over heel de wereld.

Restaurant

Voorgerechten

Lima x Ceviche 31
Sea bass – leche de tigre – radison – chili – mint – red onion

Bretagne x Sint-jakobsvruchten 35
Asperge - doperwt - mimosa - dragon - a la flamande

Rome x Vitello 29
Ansjovis - oude parmezaan - tonijn crème - extra vierge 

Ghent x Eel 37
In ‘t groen - licht gerookt – praline - zure room - brioche

Zeebrugge x Garnaalkroket 27
Handgerold - remoulade - bio citroen - peterselie 

Chioggia x Vongole 25
Shells – fennel – celery – tomato – pinot grigio

Osaka x Wagyu 34
Wagyu - Carpaccio - truffel - asperge tartaar - sjalot confit

Marseille x Artisjok 16
Met Franse dip

Càdiz x Mackerel 31
Makreel - Gebrand - wortel ceviche - hummus - rode biet - leche di tigre

About Fiera

Fiera biedt een unieke restaurant- en barbeleving waar een eerlijke keuken

en authentieke gastvrijheid centraal staan.

Hoofdgerechten

Dublin x Filet Pur 55
Gebakken asperge - tuinboon - bieslook aardappel - milde peper saus

Ottawa x Kreeft 59
Linguini - pompoen - stracciatella - kruiden schuim

Oostende x Kabeljauw 46
Aardappelmousseline - jonge spinazie - beurre blanc - handgepelde grijze garnalen

Florence x Pappardelle 41
Champignon - zomertruffel - duxelles - parmezaan

Cork x Lamb 54
Lam - Kroon - aubergine - doperwt - muntolie - feta - miso jus

Dijon x Sweetbread 47
Gebakken champignon – schorseneren à la crème – gratin – albuféra suas

Paris x Steak Tartaar 33
Kropsla - handgesneden friet

Nieuwpoort x Tong
Tong - Op de graat - champignon - waterkers - vongole - boerenkool - mosseljus

Fiera

Desserten

Fiera x Dame Blanche 16
Vanille - chocolade - specerijen

Parijs x Millefeuille 18
Framboos - rozenwater - lavendelhoning - pistache - atsina

Havana x The Cuban Sigar 18
Ananas - drop - luchtige mousse - single malt

Arras x Cheese Selection 27
Homemade brioche – van Tricht – honeycomb – mostarda

Amalfi x Colonel 19
Amalfi citroen - Chili - meringue - grey goose

Venetië x Tiramisu 15
Amaretto – mascarpone

Rio x Passion Explosion 17
Passion Explosion - Tartelette - coulis - krokante sablé - amandel - pistache ijs

Fiera

Tasteful Encounters

Dit menu met wereldse smaken en seizoensproducten, gecreëerd door chef Andy Decremer, vormt de perfecte introductie tot de Fiera keuken. Ontdek ons even heerlijk plant-based menu hier.

Tasteful Encounters Dinner – Starting from 18h00
4 courses € 76
*5 courses € 87

Fiera Lunch
2 gangen € 42 (enkel door de week)
3 gangen € 53
4 gangen € 63

 

Fiera

Tasteful Encounters #02

Makreel - Gebrand - wortel ceviche - hummus - rode biet - leche di tigre

Wagyu - Carpaccio - truffel - asperge tartaar - sjalot confit

*Wilde Gamba - Cappucino - oesterblad - gerookte venkel

Lam - Kroon - aubergine - doperwt - muntolie - feta - miso jus

of

Tong - Op de graat - champignon - waterkers - vongole - boerenkool - mosseljus

Passion Explosion - Tartelette - coulis - krokante sablé - amandel - pistache ijs

Fiera
Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe menu's, evenementen en ander Fiera-nieuws? Schrijf u in op onze nieuwsbrief.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
NL