Restaurant
De Schippersbeurs was altijd een plek waar producten en mensen samenkwamen. Die invloed proef je in onze keuken. Eerlijke, zorgvuldig geselecteerde producten en wereldse smaken sieren onze kaart, geïnspireerd door levendige steden van over heel de wereld, en gecreëerd door chef Andy Decremer.
Wilt u graag zelf proeven van de ervaring in Fiera? Boek uw tafel voor lunch of diner.
Fiera brengt een pure keuken: herkenbare ingrediënten in lichte en gezonde gerechten, met invloeden van over heel de wereld.

Voorgerechten
Lima x Ceviche 31
Sea bass – leche de tigre – radison – chili – mint – red onion
Bretagne x Sint-jakobsvruchten 35
Asperge - doperwt - mimosa - dragon - a la flamande
Rome x Vitello 29
Ansjovis - oude parmezaan - tonijn crème - extra vierge
Ghent x Eel 37
In ‘t groen - licht gerookt – praline - zure room - brioche
Zeebrugge x Garnaalkroket 27
Handgerold - remoulade - bio citroen - peterselie
Chioggia x Vongole 25
Shells – fennel – celery – tomato – pinot grigio
Osaka x Wagyu 34
Wagyu - Carpaccio - truffel - asperge tartaar - sjalot confit
Marseille x Artisjok 16
Met Franse dip
Càdiz x Mackerel 31
Makreel - Gebrand - wortel ceviche - hummus - rode biet - leche di tigre

Fiera biedt een unieke restaurant- en barbeleving waar een eerlijke keuken
en authentieke gastvrijheid centraal staan.
Hoofdgerechten
Dublin x Filet Pur 55
Gebakken asperge - tuinboon - bieslook aardappel - milde peper saus
Ottawa x Kreeft 59
Linguini - pompoen - stracciatella - kruiden schuim
Oostende x Kabeljauw 46
Aardappelmousseline - jonge spinazie - beurre blanc - handgepelde grijze garnalen
Florence x Pappardelle 41
Champignon - zomertruffel - duxelles - parmezaan
Cork x Lamb 54
Lam - Kroon - aubergine - doperwt - muntolie - feta - miso jus
Dijon x Sweetbread 47
Gebakken champignon – schorseneren à la crème – gratin – albuféra suas
Paris x Steak Tartaar 33
Kropsla - handgesneden friet
Nieuwpoort x Tong
Tong - Op de graat - champignon - waterkers - vongole - boerenkool - mosseljus

Desserten
Fiera x Dame Blanche 16
Vanille - chocolade - specerijen
Parijs x Millefeuille 18
Framboos - rozenwater - lavendelhoning - pistache - atsina
Havana x The Cuban Sigar 18
Ananas - drop - luchtige mousse - single malt
Arras x Cheese Selection 27
Homemade brioche – van Tricht – honeycomb – mostarda
Amalfi x Colonel 19
Amalfi citroen - Chili - meringue - grey goose
Venetië x Tiramisu 15
Amaretto – mascarpone
Rio x Passion Explosion 17
Passion Explosion - Tartelette - coulis - krokante sablé - amandel - pistache ijs

Tasteful Encounters
Dit menu met wereldse smaken en seizoensproducten, gecreëerd door chef Andy Decremer, vormt de perfecte introductie tot de Fiera keuken. Ontdek ons even heerlijk plant-based menu hier.
Tasteful Encounters Dinner – Starting from 18h00
4 courses € 76
*5 courses € 87
Fiera Lunch
2 gangen € 42 (enkel door de week)
3 gangen € 53
4 gangen € 63

Tasteful Encounters #02
Makreel - Gebrand - wortel ceviche - hummus - rode biet - leche di tigre
Wagyu - Carpaccio - truffel - asperge tartaar - sjalot confit
*Wilde Gamba - Cappucino - oesterblad - gerookte venkel
Lam - Kroon - aubergine - doperwt - muntolie - feta - miso jus
of
Tong - Op de graat - champignon - waterkers - vongole - boerenkool - mosseljus
Passion Explosion - Tartelette - coulis - krokante sablé - amandel - pistache ijs
