Restaurant
De Schippersbeurs was altijd een plek waar producten en mensen samenkwamen. Die invloed proef je in onze keuken. Eerlijke, zorgvuldig geselecteerde producten en wereldse smaken sieren onze kaart, geïnspireerd door levendige steden van over heel de wereld, en gecreëerd door chef Andy Decremer.
Wilt u graag zelf proeven van de ervaring in Fiera? Boek uw tafel voor lunch of diner.
Fiera brengt een pure keuken: herkenbare ingrediënten in lichte en gezonde gerechten, met invloeden van over heel de wereld.
Voorgerechten
Lima x Ceviche 31
Sea bass – leche de tigre – radison – chili – mint – red onion
Bretagne x Sint-jakobsvruchten 31
Jerusalem artichoke – crisps – sour cream – spring onion
Rome x Vitello 29
Ansjovis - oude parmezaan - tonijn crème - extra vierge
Gent x Paling 37
In ‘t groen - licht gerookt – praline - zure room - brioche
Zeebrugge x Garnaalkroket 27
Handgerold - remoulade - bio citroen - peterselie
Dordogne x Ganzenlever 33
Gebakken - brioche - ananas - yuzu karamel - zoethout
Saroma x Wagyu 54
Kort gebakken - crispy ui - wafu saus - truffel
Marseille x Artisjok 16
Met Franse dip
Yerseke x Oysters 21
Zeeuwse creuse 000 - 3 stuks
Fiera biedt een unieke restaurant- en barbeleving waar een eerlijke keuken
en authentieke gastvrijheid centraal staan.
Hoofdgerechten
Dakar x Filet Pur 57
'Surf & turf ' - kreeften bearnaise - pommes pont neuf - schorseneer - shallot confit
Ottawa x Kreeft 59
Linguini - pompoen - stracciatella - kruiden schuim
Oostende x Kabeljauw 46
Aardappelmousseline - jonge spinazie - beurre blanc - handgepelde grijze garnalen
Florence x Pappardelle 41
Champignon - zomertruffel - duxelles - parmezaan
Glasgow x Tarbot 63
Pomme parisienne - courgette - waterkers olie - crispy venkel - haringkaviaar
Auckland x Venison 47
Filet - tatin rode kool en appel - wintergroenten - verse kroket - bloemkool crème - fine champagne
Paris x Steak Tartaar 33
Kropsla - handgesneden friet
Normandië x Langoustine 67
Bimi - venkel - krieltjes - courgette - gerookte beurre blanc
Desserten
Fiera x Dame Blanche 16
Vanille - chocolade - specerijen
Parijs x Millefeuille 18
Framboos - rozenwater - lavendelhoning - pistache - atsina
Havana x The Cuban Sigar 18
Ananas - drop - luchtige mousse - single malt
Seine – et – Marne x Coulommiers 21
Truffel honing - radicchio - brioche
Amalfi x Colonel 19
Amalfi citroen - Chili - meringue - grey goose
Venetië x Tiramisu 15
Amaretto – mascarpone
Valencia x Clementine
Witte chocolade - yuzu - veenbes - bloedappelsien ijs
Tasteful Encounters
Dit menu met wereldse smaken en seizoensproducten, gecreëerd door chef Andy Decremer, vormt de perfecte introductie tot de Fiera keuken. Ontdek ons even heerlijk plant-based menu hier.
Tasteful Encounters Dinner – Starting from 18h00
4 courses € 76
*5 courses € 87
Fiera Lunch
2 gangen € 42 (enkel door de week)
3 gangen € 53
4 gangen € 63
Tasteful Encounters #11
Gamba Dumpling - butternut velouté - kokos - sesam
Vitello Tartelette - tonijn - kapper - espuma - wasabi - bottarga
*Kaviaar - "Pomme Moscovite" - zure room - bieslook
Filet Pur - Surf & Turf - kreeft bearnaise - pommes pont neuf - schorseneer - sjalot confit
of
Langoustine - Bimi - venkel - krieltjes - courgette - gerookte beurre blanc
Clementine - Witte chocolade - yuzu - veenbes - bloedappelsien ijs