Handelsbeurs Unplugged - Fiera Antwerp
We are Fiera

Handelsbeurs Unplugged

Ontdek Handelsbeurs Unplugged, de meest covid-proof culinaire en muzikale beleving die je dit najaar kan beleven in Antwerpen. Een Belgische topartiest, een heerlijk diner en een uniek decor – meer heb je niet nodig voor een magische avond in een fijn gezelschap.

De meest covid-proof culinaire en muzikale beleving van het najaar

Restaurant

Een unieke ervaring in het mooiste decor van Antwerpen

De unieke architectuur van de Handelsbeurs inspireerde ons om een muzikaal diner te organiseren met het meeste respect voor de geldende afstandsregels en met een intiem karakter voor elke gast. 1 artiest zorgt voor een intiem concert, centraal in de ruimte en helemaal unplugged. Bekijk hier de aftermovie van Ozark Henry.

 

About Fiera

Na Ozark Henry, Günther Neefs, Guy Swinnen en Helmut Lotti zijn we enorm vereerd deze volgende artiesten te mogen aankondigen.

Stan Van Samang – 19 juni

Wat een muzikaal traject legde Stan Van Samang af sinds zijn verschijning in Steracteur Sterartiest. Zijn album Liefde voor Publiek scoorde tweemaal Platinum en brak alle records door als langste op nummer 1 te blijven in de Ultratop 50. “Een Ster” en “Goeiemorgend, Goeiendag”, beide covers uit Liefde voor Muziek, zijn hits die ons voor altijd zullen bijblijven. We zijn enorm blij dat Stan op 6 februari ons zal vervoegen voor wat ongetwijfeld een magische avond wordt.

Koop hier uw tickets 

Fiera

Laura Tesoro – 25 juni

Begin 2019 was Laura te zien in het VTM-programma Liefde voor Muziek. Hieruit is de single Thinking About You All The Time voortgekomen, waarmee ze een Radio 2 Zomerhit-nominatie in de wacht sleepte. Vorig najaar is Laura’s langverwachte debuutalbum Limits verschenen, waarvan ondertussen de titeltrack Limits, maar ook Press Pause en Hold on gereleased zijn. Laura is dus al lang niet meer ‘dat meisje van het Eurovisiesongfestival’, maar ondertussen presentatrice, coach in The Voice kids en bovenal een fantastische zangeres.

Koop hier uw tickets 

Fiera

Yannick Bovy – 26 juni

Met zijn warme stem en feilloos gevoel voor het vertolken van swing en jazz, is de jongecrooner Yannick Bovy al jarenlang één van onze meest gegeerde muzikale exportproducten. Yannick mocht in het verleden ook al het voorprogramma verzorgen bij concerten van Lionel Richie, Tony Bennett & Lady Gaga en stond op het podium met Lisa Stansfield, Amy Macdonald en andere grootheden.

Koop hier uw tickets

Fiera

Jef Neve Solo – 3 juli

Jef Neve komt het podium op zonder enige vorm van voorbereiding, en zal aan u vragen om hem ideeën te bezorgen. Een thema, een voorwerp of persoon, een muziekstijl,…gooi het er maar uit, hij gooit het op zijn beurt weer allemaal bij elkaar in zijn hoofd en zijn vingers doen de rest. Ontdek samen met deze meester-componist en dito improvisator waartoe hij allemaal in staat is “on the spot” en laat u verrassen door dit geweldige talent.

Koop hier uw tickets

Fiera

Culinaire topbeleving

Chef Andy Decremer van Fiera schrijft voor deze avonden een exclusief diner met seizoensgebonden producten in typische Fiera-stijl. Wat mag je verwachten?

Diner Package

  • Aperitief met amuse 
  • 4-gangendiner aan tafel
  • Aangepaste wijnen en waters
  • De mooiste plek in de Handelsbeurs
Fiera

Naast de dinerbeleving bieden we ook de unieke kans om deze artiesten in deze intieme setting te bewonderen met volgende formules:

Etage Package 

  • 1 fles wijn of prosecco per twee personen
  • Dessert met koffie of thee

Champagne Package

  • 1 fles Moët & Chandon Brut Impérial per twee personen
  • 2 amuses
  • Dessert met koffie of thee
Fiera

Koop nu uw tickets via deze link
Stan Van Samang – zaterdag 19 juni 2021
Laura Tesoro – vrijdag 25 juni 2021
Yannick Bovy – zaterdag 26 juni 2021
Jef Neve – zaterdag 3 juli 2021

Prijs:
ETAGE Package: € 99 – 125 p.p.
CHAMPAGNE Package: € 129 – 155 p.p.
DINER Package: € 165 – 189 p.p.

Maximaal aantal gasten per tafel: 4

Reserveer je parkeerplaats aan een
voordeeltarief bij Q-Park.

Fiera
Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe menu's, evenementen en ander Fiera-nieuws? Schrijf u in op onze nieuwsbrief.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
NL