Handelsbeurs Unplugged - Fiera Antwerp
We are Fiera

Handelsbeurs Unplugged

Ontdek Handelsbeurs Unplugged, de meest covid-proof culinaire en muzikale beleving die je dit najaar kan beleven in Antwerpen. Een Belgische topartiest, een heerlijk diner en een uniek decor – meer heb je niet nodig voor een magische avond in een fijn gezelschap.

Koop nu je tickets

De meest covid-proof culinaire en muzikale beleving van het najaar

Restaurant

Een unieke ervaring in het mooiste decor van Antwerpen

De unieke architectuur van de Handelsbeurs inspireerde ons om een muzikaal diner te organiseren met het meeste respect voor de geldende afstandsregels en met een intiem karakter voor elke gast. 1 artiest zorgt voor een intiem concert, centraal in de ruimte en helemaal unplugged.

About Fiera

Ozark Henry bijt de spits af op 17 september. We zijn enorm fier(a) dat deze artiesten hem volgen.

Günther Neefs – 3 oktober

Günther Neefs draait al 35 jaar mee in de Vlaamse muziekscene. Hij bevestigt in de Handelsbeurs zijn reputatie van rasentertainer met een set vol bekende nummers en verrast met enkele nieuwe nummers. Met Viva La Vida scoorde hij deze zomer nog een mooie hit samen met Belle Perez. Zijn iconische stem, waarin je ontegensprekelijk het DNA van zijn vader hoort, zal u als gast van Handelsbeurs Unplugged ongetwijfeld beroeren met een lach en een traan.

Fiera

Guy Swinnen – 10 oktober

Wanneer we het geschiedenisboek van de Belpop erbij nemen, is Guy Swinnen niet zomaar een blad, maar een heel hoofdstuk.  Deze immer sympathieke muzikale duizendpoot uit Diest is immers zoveel meer dan de ceremonieleider bij zijn band The Scabs, waarmee hij inmiddels veertig jaar op de teller heeft staan. In 2020 wordt Guy Swinnen 60. En dat mag gevierd worden.

Fiera

Helmut Lotti – 15 en 17 oktober

Wanneer je tijdens je carrière duetten hebt gezongen met onder meer Andrea Bocelli, Eros Ramazzotti, Sarah Brightman en Cliff Richard mag je spreken van internationale klasse. Deze Belgische topartiest met wereldwijde faam verkocht al 13 miljoen albums en we zijn dan ook ontzettend fier(a) dat Helmut Lotti op onze agenda prijkt.

Fiera

Stan Van Samang – 24 oktober

Wat een muzikaal traject legde Stan Van Samang af sinds zijn verschijning in Steracteur Sterartiest. Zijn album Liefde voor Publiek scoorde tweemaal Platinum en brak alle records door als langste op nummer 1 te blijven in de Ultratop 50. “Een Ster” en “Goeiemorgend, Goeiendag”, beide covers uit Liefde voor Muziek, zijn hits die ons voor altijd zullen bijblijven. We zijn enorm blij dat Stan op 24 oktober ons zal vervoegen voor wat ongetwijfeld een magische avond wordt. Want Stan is bovenal een steengoed artiest.

Fiera

Culinaire topbeleving

Chef Andy Decremer van Fiera schrijft voor deze avonden een exclusief diner met seizoensgebonden producten in typische Fiera-stijl. Wat mag je verwachten?

Diner Package

 • Ontvangst om 18u30
 • Aperitief met amuse 
 • 4-gangendiner aan tafel
 • Aangepaste wijnen en waters
 • De mooiste plek in de Handelsbeurs
Fiera

Naast de dinerbeleving bieden we ook de unieke kans om deze artiesten in deze intieme setting te bewonderen met volgende formules:

Etage Package 

 • Ontvangst om 20u
 • 1 fles wijn of prosecco per twee personen
 • Dessert met koffie of thee

Champagne Package

 • Ontvangst om 20u
 • 1 fles Moët & Chandon Brut per twee personen
 • 2 amuses
 • Dessert met koffie of thee
Fiera

Praktisch

Data:
Günther Neefs – zaterdag 3 oktober 2020
Guy Swinnen – zaterdag 10 oktober 2020
Helmut Lotti – 15 en 17 oktober 2020
Stan Van Samang – 24 oktober 2020 

Prijs:
ETAGE Package: € 99 – 125 p.p.
CHAMPAGNE Package: € 129 – 155 p.p.
DINER Package: € 165 – 189 p.p.

Maximaal aantal gasten per tafel: 4

Reserveer je parkeerplaats aan een
voordeeltarief bij Q-Park.

Fiera
Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe menu's, evenementen en ander Fiera-nieuws? Schrijf u in op onze nieuwsbrief.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
NL
EN NL