Milan - Fiera Antwerp
We are Fiera

Milan

Beste gast

Wat fijn dat jullie vanavond mee naar Milaan gaan met ons. We hebben voor u een heerlijk menu bereid, geïnspireerd door de sfeer en producten van deze prachtige stad.

Hieronder vindt u de bereidingswijze voor het menu van vanavond. Bekijk zeker onze Instagrampagina voor extra uitleg en video’s.

Starten doen we graag met een muzikale intro van Tom, samen met Simona, de echtgenote van Chef Davide. Geniet van deze avond en geniet van elkaar.

Hartelijke groet

Andy x Davide x Team Fiera

 

Deel uw ervaring met ons via Instagram met de #anightinmilan Zo zijn we met z’n allen samen op een veilige manier.

Restaurant

About Fiera

Ontdek onze Spotify Playlist hier. Kies voor de Milan Edition of Tasteful Encounters Playlist door DJ Deloin.

Fiera Negroni Apero

Starten doen we met de Fiera Negroni.
Onze Head Bartender Beka infuseerde deze saffraan, een van de kruiden die vaak gebruikt wordt in de Milaanse keuken omwille van de ligging van de stad langs de oude specerijenroute.
Serveer op veel ijs. Indien de smaak te sterk is voor uw smaak, laat de cocktail met het ijs erin dan 5 minuten staan voor te serveren.

Antipasti

Ciabatta met witte truffel dip – focaccia – gedroogde entrecote – mix van gegrilde groenten – Vitello tonnato
Elk potje is voor twee personen.
(opgelet: de grissini zijn voor bij de kaas!)

Haal alle ingrediënten uit de koelkast 10 minuten voor u serveert.

  1. Bak de ciabatta 7 minuten af in een voorverwarmde oven op 170°
  2. Serveer alles op een groot bord.
  3. Geniet samen. Sharing is caring.
Fiera

Pasta Truffel

1: Kook de tagliolini in gezouten water voor 5 minuten

2: Smelt de truffelboter in een pannetje

3: Meng de pasta met de boter voor een paar seconden. Voeg er een beetje pastawater aan toe.

4: Serveer en werk af met Parmezaanse kaas

 

Vegan menu: Melanzane

aubergine – tomaat  – basilicum – vegan kaas

1: Verwarm 15 minuten op 170 graden in de oven.

2: Dresseer in het midden van het bord.

Fiera

Ossobuco Alla Milanese

1: Leg het vlees in een ovenschaal voor 10 minuten op 170 graden in de oven.

2: Verwarm de saffraanrisotto in een ovenschaal 10 minuten op 170 graden in de oven.

3: Dresseer eerst de risotto in het midden van het bord.

4: Schik het vlees boven op de risotto.

5: Giet tenslotte de saus erover.

PS: the taste exceeds the look of this dish!

Fiera

Dessert

Tiramisu della Nonna.
Deze tiramisu komt recht uit het hart van Davide en het receptenboek van zijn grootmoeder.
Puur Italiaans genieten.

Je eet deze best rechtstreeks uit het potje.

Kaas

Quartirolo Lombardo, een kaas gemaakt van koemelk en geproduceerd in de regio van Milaan.

Haal de kaas 10 minuten vooraf uit de koelkast en laat op kamertemperatuur komen.
Serveer met grissini.

Fiera

Hopelijk hebben jullie genoten van deze avond.
We hopen met het hele team dat we u binnenkort opnieuw mogen ontvangen om te doen wat we graag doen: u in de watten leggen.

Vragen of opmerkingen? Stuur ons een email via welcome@fiera.be

Hartelijk bedankt voor uw steun aan Fiera.

Warme groeten

Team Fiera

Fiera
Newsletter

Would you like to stay informed about new menus, events and other Fiera news? Subscribe to our newsletter.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
EN