Lima
Beste gast
Wat fijn dat jullie vanavond mee naar Parijs gaan met ons. We hebben voor u een heerlijk menu bereid, geïnspireerd door de sfeer en producten van deze prachtige stad.
Hieronder vindt u de bereidingswijze voor het menu van vanavond. Bekijk zeker onze Instagrampagina voor extra uitleg en video’s.
Starten doen we graag met een muzikale intro van Tom en Simon, de echtgenote van Chef Davide.
Geniet van deze avond en geniet van elkaar.
Hartelijke groet
Andy x Davide x Team Fiera
Deel uw ervaring met ons via Instagram met de #anightinparis Zo zijn we met z’n allen samen op een veilige manier.
Ontdek onze Spotify Playlist hier. Kies voor de Paris Edition of Tasteful Encounters Playlist door DJ Deloin.
Ossobuco Alla Milanese
1: Verwarm het vlees voor 10 minuten op 170 graden in de oven.
2: Verwarm de saffraanrisotto 10 minuten op 170 graden in de oven.
3: Dresseer eerst de risotto in het midden van het bord.
4: Schik het vlees boven op de risotto.
5: Giet tenslotte de saus erover.
PS: the taste exceeds the look of this dish!
Voorgerecht
Coquille Saint-Jacques – prei – ratatouille – bloemkool crème – gegratineerd
Veggie + vegan: Ratatouille van seizoensgroenten
- Plaats 7 à 10 minuten in een voorverwarmde oven van 170°
- Bon appétit!
PS: de opwarm- of gaartijd van de gerechten hangt af van de sterkte van uw oven. In een krachtige oven volstaat 7 minuten.
Hoofdgerecht
Rollade van Poule de Bresse – witloof – broccoli – farce van champignons – mousseline – jus van gebrande kip
Veggie + vegan: Gerakameliseerd witloof – aardappelmousseline – bechamel van cashewnoten
- De saus opwarmen au bain marie of in een steelpan op een laag vuur. Niet laten koken.
- Plaats de rollade, groentjes en mousseline 7 à 10 minuten in een voorverwarmde oven van 170°
- Dresseer op een mooi groot bord zoals aangegeven op de foto het filmpje in onze highlights op Instagram.
- Geniet ervan!
Dessert
La Tarte Tatin – opgeklopte room – calvados
- Plaats de Tarte Tatin 3 minuten in een voorverwarmde oven van 170°
- Verwarm gedurende 1 minuut een steelpan op een middelhoog vuur
- Voeg de Calvados toe aan de steelpan en zet het vuur af
- Zet de dampkap af en flambeer kort.
- Haal de vlam weg met het deksel van de pan
- Leg de tarte tatin op het bord, giet de calvados erover
- Werk af met de opgeklopte mascarpone en broodcrumble
Veggie + vegan: avocadomousse – caramel – yuzy – pecannoten
Ready to eat!
Le Fromage
“Saint-Félicien” Camembert au four – krokant brood
- Verwarm de kaas in de voorverwarmde oven voor 5 minuten
- Snijd in twee of deel met twee
- Serveer met krokant brood en lavendelhoning
Hopelijk hebben jullie genoten van deze avond.
We hopen met het hele team dat we u binnenkort opnieuw mogen ontvangen om te doen wat we graag doen: u in de watten leggen.
Hartelijk bedankt voor uw steun aan Fiera.
Warme groeten
Team Fiera