A Night In Venice
Volg onze chefs Andy Decremer en Davide Mazzoni op een culinaire trip langs de steden die hen het meest inspireren. We presenteren telkens een 4-gangen menu dat de perfecte basis vormt voor een date night in eigen huis.
Deze week brengen we de lekkere Italiaanse keuken naar uw woonkamer. Hopelijk zijn jullie klaar voor A Night in Venice.
Bestel uw box voor donderdag 18u en haal deze af op vrijdag 30 april of zaterdag 1 mei.
Haal uw box af in Antwerpen, Schelle, Keerbergen of Schilde

A Night in Venice Menu
Polenta – taleggio
Artisjok – rucola pesto
Radicchio – balsamico – sinaasappel
Makreel – gepekelde radijs – komkommer – focaccia toast
Kalfsfilet – portobello – bufala mozzarella – tomatensaus tonnarelli
Mascarpone basilicum mousse – kersen coulis – amaretto crumble

Elke week presenteren we ook een vegan menu, volledig plantbased en helemaal Fiera
A Vegan Night in Venice
Polenta – pinda crumble
Artisjok – rucola pesto
Radicchio – balsamico – sinaasappel
Chioggia biet carpaccio – gepekelde radijs – komkommer – focaccia toast
Groene asperges – portobello – amandel crème – tomatensaus tonnarelli
Basilicum mousse – kersen coulis – amaretto crumble

Prijs
€59 per persoon
Data
Vrijdag 30 april
Zaterdag 1 mei
Bestellen kan tot
Donderdag 29 april om 18u
Pick-up points
Fiera – Lange Nieuwstraat 14 – Antwerpen
Flinckheuvel – Sintjobsteenweg 25 – Schilde
Fiera on tour – Vlieghavenlaan 90 – Keerbergen
J&M Catering – Boomsesteenweg 28 – Schelle
Gezien de variatie aan gerechten kunnen we geen rekening houden met dieetwensen.

