A Night In Copenhagen - Fiera Antwerp
We are Fiera

A Night In Copenhagen

Volg onze chefs Andy Decremer en Davide Mazzoni op een culinaire trip langs de steden die hen het meest inspireren. We presenteren telkens een 4-gangen menu dat de perfecte basis vormt voor een date night in eigen huis.

Deze week brengen we de lekkere Deense keuken naar uw woonkamer. Hopelijk zijn jullie klaar voor A Night in Copenhagen.

Bestel uw box voor donderdag 18u en haal deze af op vrijdag 5 of zaterdag 6 maart.

 

Haal uw box af in Antwerpen, Schelle, Keerbergen of Schilde

Restaurant

Fiera’s Copenhagen Menu

Cocktail “Little Mermaid”

Smørrebrød – haring – gerookte eieren – peterselie

Gedroogd vlees – mosterdzaad – augurk – aardappelen

Salade – crème van gegrilde geitenkaas –  rode biet – rode kool

Salade – venkel – aardappelen –  3 soorten garnaal – dillen – doornbessen vinaigrette

Zalm – bloemkool – lente-ui – roze peper – citroen botersaus

Melk crème vanille – blauwe bessen – gin – ginger crumble

About Fiera

Elke week presenteren we ook een vegan menu, volledig plantbased en helemaal Fiera

Fiera’s Vegan Copenhagen Menu

Cocktail “Little Mermaid”

Smørrebrød – peterselie – pastinaak

Tartaar – augurken – aardappelen – mosterdzaad – aardperen 

Salade – crème van vegan kaas – rode biet – rode kool

Salade – venkel – aardappelen –  auberginekaviaar – dillen – doornbessen vinaigrette

Traag gegaarde pompoen – bloemkool – lente-ui – roze peper – citroenolie saus

Kokosnoot vanille crème – blauwe bessen – gin – ginger crumble

Fiera

Prijs
€ 59 per persoon

Data
Vrijdag 5 maart
Zaterdag 6 maart

Bestellen kan tot
Donderdag 4 maart om 18u

Pick-up points
Fiera – Lange Nieuwstraat 14 – Antwerpen
Flinckheuvel – Sintjobsteenweg 25 – Schilde
Fiera on tour – Vlieghavenlaan 90 – Keerbergen
J&M Catering – Boomsesteenweg 28  – Schelle

Gezien de variatie aan gerechten kunnen we geen rekening houden met dieetwensen.

Fiera

Fiera
Book a table
Newsletter

Would you like to stay informed about new menus, events and other Fiera news? Subscribe to our newsletter.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
EN