Delicious international inspired cocktails & drinks at the Fiera Bar
We are Fiera

Bar

Elkaar ontmoeten aan de bar van Fiera, dat is ontspannen samenkomen in een historisch kader met een lekker glas en heerlijke bar food. Je hebt er zicht op de barkeuken en ontdekt er zelf hoe je pastrami sandwich, Tel Aviv sharing platter of oesters bereid worden. Ideale hapjes om te delen bij een glas wijn. Zin in meer? Vraag de kelners naar de uitgebreid wijn- en bierkaart. Of proef één van onze cocktails, waar we overigens perfecte alcoholvrije alternatieven voor hebben.

Momenteel is de bar niet geopend. Omwille van de verstrengde maatregelen rond corona hebben we het restaurant uitgebreid in deze zone om elke bubbel meer ruimte te geven.

Zin om uitgebreid te tafelen? Ontdek het restaurant.

Onze zorgvuldig samengestelde playlist, het sfeervolle licht en de mystieke geur zorgen voor prachtige dynamiek.

Restaurant

Een greep uit onze cocktails

Fiera’s Negroni
Bombay Sapphire – Martini Speciale Rubino – Martini Bitter – Mandarine Napoléon

Port of Antwerp
Offley Tawny Reserva Porto – Coca Cola Signature Mixer Herbal notes

Brabo Sour
Shack Super Spiced Rum – Elixir d’Anvers – Bolleke – Antwerpse Handjes

Basil Collins
Bombay Sapphire East – Basil – Palm Hop Select

Hugo Spritz
St-Germain – Prosecco – Soda – Lime

Salty Paloma
Patron Silver Tequila – Marca Negra Mezcal – Pompelmoes – Finley sea salt tonic

Sailer’s Sour
Maker’s Mark Bourbon – Ardbeg 10 – Ginger – Lemon

Download de drankenkaart

About Fiera

Vraag de kelners naar de uitgebreid wijn- en bierkaart. Of proef één van onze cocktails, waar we overigens perfecte alcoholvrije alternatieven voor hebben.

Bar food

Momenteel serveren we geen bar food omdat de bar gebruikt wordt als extensie voor het restaurant. Zo creëren we zo veel mogelijk ruimte voor elke bubbel.

Zin om uitgebreid te tafelen? Ontdek het restaurant.

Fiera
Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe menu's, evenementen en ander Fiera-nieuws? Schrijf u in op onze nieuwsbrief.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
NL
EN NL